Ovo putovanje je isteklo. Za 6 sekundi preusmjerit ćemo vas na aktualnu ponudu putovanja.

MS Rhein Symphonie

Čarolija adventa na Rajni

Zrakoplovom iz Zagreba, brodom iz Kölna

Köln – Rudesheim – Koblenz

Datum putovanja: 14.12.-17.12.2018. – grupni polazak


1. dan, Zagreb – Köln

Sastanak putnika s voditeljem putovanja zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom Lufthanse LH1713 u 13:10 sati prema Münchenu. Po dolasku u 14:10 sati, nastavak na liniji LH1990 u 15:40 sati prema Kölnu. Predviđeni dolazak u 16:45 sati. Organizirani transfer do luke ukrcaja. Smještaj u odabrane kabine. Uz dogovor s voditeljem putovanja, moguć posjet jednom od adventskih sajmova u Kölnu. Isplovljavanje prema Rudesheimu u 23 sata.

1.-4. dan, krstarenje prema programu:

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
1 Köln, Njemačka 23:00
2 Rudesheim, Njemačka 13:00
3 Rudesheim, Njemačka 8:30
3 Koblenz, Njemačka 12:00 22:00
3 Rudesheim, Njemačka 18:30
4 Köln, Njemačka 9.00

4. dan, Köln – Zagreb

Nakon doručka na brodu, iskrcaj i organizirani transfer do zračne luke. Prijava i let na liniji Lufthanse LH1987 u 12:55 sati prema Münchenu. Po dolasku u 14:00, nastavak na liniji LH1714 u 15:20 sati prema Zagrebu. Predviđeni dolazak u 16:20 sati.

 

Cijena paketa aranžmana po osobi u dvokrevetnoj…

Kabini s prozorom, glavna paluba 4.490 kn
kabini s francuskim balkonom, srednja paluba 5.390 kn
kabini s francuskim balkonom, gornja paluba 5.590 kn

Jednokrevetne i višekrevetne kabine na upit!

 

Obavezne doplate uz rezervaciju:

zrakoplovne pristojbe koje iznose 1.280 kn; plaćaju odrasli i djeca.

 

Cijena paket aranžmana uključuje:

prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb-München-Köln-München-Zagreb, transfere prema programu; krstarenje brodom prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); puni pansion na brodu, kava/čaj nakon ručka i večere, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima, voditelja putovanja; organizacija i priprema putovanja.

Cijena ne uključuje:

troškove pića u barovima i restoranima (osim navedenog u programu), izlete, ulaznice u muzeje, spomenike i kulturno-povijesne sadržaje koje nisu navedene kao uključene, pristojbe u zračnim lukama, fakultativne sadržaje, te troškove osobnih narudžbi.

 

Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju grupnog polaska: 20

 

Napomene: 

U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%.

Brodar može promijeniti redoslijed plovidbe tijekom krstarenja ukoliko nastupe izvanredne okolnosti,a sve u svrhu zaštite i sigurnosti putnika.

Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja zrakoplovnih kompanija i podložna su promjeni.


Šifra aranžmana: 03

Naša preporuka