Ruta A751 – Superior

Krstarenje iz Splita, brodom Paradis

Datumi krstarenja: subotom od 27.4. do 14.9.2019.


1. dan (subota), Split – dolazak

Ukrcaj na brod u splitskoj luci nakon 13 sati, večera dobrodošlice i noćenje na brodu.

2. dan (nedjelja), Split – NP Krka – Šibenik

Nakon doručka na brodu putujemo prema Šibeniku. Nakon ručka iskrcaj u Šibenik, autobusom obilazak Nacionalnog parka Krka, kasnije poslijepodne dolazak u Šibenik. Razgled grada uz pratnju lokalnog vodiča. Nakon razgleda, slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Noćenje.

3. dan (ponedjeljak), Šibenik – Galešnjak – Zadar

Nastavak plovidbe prema Galešnjaku, tipičnom Dalmatinskom otočiću uz stanku za kupanje u jednoj od predviđenih uvala, ručak na brodu. Nastavak plovidbe prema Zadru, dolazak i razgled grada Zadra uz pratnju lokalnog vodiča. Nakon razgleda, slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Noćenje.

4. dan (utorak), Zadar – Sali – NP Kornati – Primošten

Doručak. U jutarnjim satima polazak prema turističkom mjestu Sali na Dugom otoku, kupanje u jednoj od odabranih uvala. Nastavak plovidbe prema NP Kornati „nautičkom raju od 89 otočića, žalova i hridi. Nastavka plovidbe prema Primoštenu. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Noćenje.

5. dan (srijeda), Primošten – Biševo (Modra Špilja) – Vis

Ujutro plovidba prema otočiću Biševo (ukoliko vremenski uvjeti isto dopuste). Doručak i ručak na brodu. Mogućnost fakultativne doplate za razgled Modre Špilje (ulaznica se plaća na licu mjesta – oko 95 kn). Nastavak plovidbe prema Otoku Visu otoku koji najvjernije odražava mediteran kakav je nekad bio. Razgled ostataka starih Rimskih termi s pogledom na Villae Rusticae. Nakon povratka, na brodu organizirana Kapetanova večera. Noćenje.

6. dan (četvrtak), Vis – Hvar – Bol (otok Brač)

Ujutro nastavljamo putovanje prema Hvaru s zaustavljanjima za kupanje. Hvar – grad s najviše sunčanih sati u Hrvatskoj, s iznimnom ljepotom prirode, izvrsne hrane, vina i sportske ponude, učinit će Vaše putovanje nezaboravnim. Uključen razgled garda Hvara: prvo kazalište u Europi i druge povijesne lokalitete. Nakon razgleda, nastavak putovanja prema Bolu gdje dolazimo u popodnevnim satima. Organizirano kušanje vina u Bolu. Navečer slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Noćenje.

7. dan (petak), Bol (otok Brač) – Split

Ujutro nakon doručka nastavak putovanja prema Splitu s kraćom stankom za kupanje (ukoliko vremenski uvjeti isto dopuste). Ručak na brodu. Kasno poslijepodne dolazak u Split. Navečer slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Noćenje.

8. dan (subota), Split – odlazak

Odlazak s broda nakon doručka (oko 9 sati).

Napomena: Krstarenje pruža dovoljno vremena za sunčanje, kupanje i istraživanje živopisnih dalmatinskih gradova. U slučaju nepovoljnih vremenskih i/ili morskih uvjeta, itinerar može biti izmijenjen u interesu sigurnosti putnika. Parking i transport prtljage do/i od broda putnici trebaju osigurati u vlastitom aranžmanu. Ukoliko kasnite na početak krstarenja, molimo nazovite predstavnika.


Krstarenje iz Splita – RUTA A751 – akcijska cijena po osobi u kunama:

m/s Paradis / Ruta A751

Polasci subotom iz Splita

14.9.
Classic kabina (donja paluba) 11.325

5.663

Superior kabina (gornja, glavna plauba) 12.845

6.423

Doplata za single use (jedna osoba koristi dvokrevetnu kabinu) +80%

*Posebna ponuda SPO5 je važeća za sve nove rezervacije napravljene u terminu 20.8.-19.10.2019.


Krstarenje iz Splita – RUTA A751 – cijena po osobi u kunama:

m/s Paradis / Ruta A751

Polasci subotom iz Splita

27.4., 4.5., 11.5., 18.5. 27.7., 3.8. 25.5., 8.6., 15.6., 22.6., 29.6., 6.7., 13.7., 20.7., 31.8., 7.9., 14.9.
Classic kabina (donja paluba) 9.500 10.565 11.325
Superior kabina (gornja, glavna plauba) 11.020 12.085 12.845
Doplata za single use (jedna osoba koristi dvokrevetnu kabinu) +80%

Napomena: Organizator pridržava pravo promjene broda ukoliko usluge nisu pružene prema već dogovorenim standardima.

Cijena po osobi uključuje:

7 noćenja u kabini na superior, bife doručak i ručak u 4 slijeda na brodu (prva usluga je večera dobrodošlice, a zadnja usluga je doručak), kapetanova večera, svježe voće dnevno, 0,5 l vode po osobi/dan, wifi, organizirane razglede: NP Krka, Zadar, NP Kornati, Vis, Hvar, Split

Obavezne doplate na licu mjesta u gotovini za boravišne i lučke pristojbe:

oko 270 kn po osobi

Troškovi otkaza rezervacije:

prilikom rezervacije plaća se 1.520 kn depozita, koji je nepovratan. 35% ukupnog troška 29-22 dana prije polaska; 50% ukupnog troška 21-15 dana prije polaska; 100% ukupnog troška 14-0 dana prije polaska.

 

Opis broda:

Opis broda Paradis: klasificiran kao Superior brod, dužine oko 40 m, širine 8,50 m, brzine oko 9 NM.
Kapacitet broda je do 40 osoba. Svaki brod ima 20 kabina na gornjoj, glavnoj i donjoj palubi. Kabine su klimatizirane, s bračnim ili twin krevetima, s mogućnošću pomoćnog kreveta (na upit), kupaonicom (tuš/wc, umivaonik). Na brodu se nalazi u potpunosti klimatiziran salon-blagovaonica na glavnoj palubi (za oko 40 osoba) s barom i LCD televizorom. Na brodu postoje dva prostora za sunčanje s ležaljkama i stolovima. Na svakom brodu su i dva vanjska WC-a s tuševima.


Šifra aranžmana: 03

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na sljedećem: linku

Naša preporuka