Ruta A100 – Comfort

Krstarenje iz Splita, brodom Eden

Datumi krstarenja: subotom od 9.5. do 3.10.2020.


1. dan (subota), Split – dolazak

Dolazak u Split, večera dobrodošlice i noćenje na brodu. Ukrcaj na brod u splitskoj luci nakon 13 sati.

2. dan (nedjelja), Split – Bol – Stari Grad

Nakon doručka brodom putujemo prema otoku Braču, Bolu. Kupanje na plaži Zlatni rat. Povratak na brod, ručak. Nastavak plovidbe prema otoku Hvaru za Stari Grad, najstariji Europski grad.  Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Noćenje.

3. dan (ponedjeljak), Stari Grad – Hvar – otok Korčula

Nakon doručka,  odlazak prema Hvaru – grad s najviše sunčanih sati u Hrvatskoj, s iznimnom ljepotom prirode, izvrsne hrane, vina i sportske ponude, učinit će Vaše putovanje nezaboravnim. Mogućnost razgleda garda Hvara: prvo kazalište u Europi i druge povijesne lokalitete. Polazak  prema otoku Korčuli sa stankama za kupanje i ostale slobodne aktivnosti. Ručak na brodu. U ranije popodnevne sate dolazak u Korčulu, mjesto rođenja poznatog istraživača Marka Pola. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Noćenje.

4. dan (utorak), otok Korčula – Dubrovnik

Doručak. U jutarnjim satima polazak prema Dubrovniku, biser Jadrana pod zaštitom UNESCO-ve Svjetske Baštine. Ručak poslužen na brodu.  Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Noćenje.

5. dan (srijeda), Dubrovnik – Nacionalni park Mljet

Odlazak prema otoku Mljetu sa stankom za kupanje i ostale slobodne aktivnosti. Doručak i ručak na brodu. Dolazak u samo središte otoka Mljeta gdje možete uživati i istražiti ljepotu prirode šetajući uz obale Velikog i Malog jezera. Na brodu organizirana Kapetanova večera. Noćenje.

6. dan (četvrtak), otok Mljet – Makarska

Ujutro nastavljamo putovanje prema Makarskoj, Slobodno vrijeme za individualne sadržaje. Noćenje.

7. dan (petak), Makarska – Split

Ujutro odlazak prema Splitu uz stajanje u jednoj od uvala za kupanje na otoku Braču. Ručak na brodu. Dolazak u Split. Slobodno vrijeme. Noćenje.

8. dan (subota), Split – odlazak

Odlazak s broda i nakon doručka (oko 9 sati).

Napomena: Krstarenje pruža dovoljno vremena za sunčanje, kupanje i istraživanje živopisnih dalmatinskih gradova. U slučaju nepovoljnih vremenskih i/ili morskih uvjeta, itinerar može biti izmijenjen u interesu sigurnosti putnika. Parking i transport prtljage do/i od broda putnici trebaju osigurati u vlastitom aranžmanu. Ukoliko kasnite na početak krstarenja, molimo nazovite predstavnika.


Krstarenje iz Splita – RUTA A100 – cijena po osobi u kunama:

POSEBNA PONUDA 3 za sve nove rezervacije napravljene od 7.7.2020. i vrijedi do STOP BOOKINGA ili opoziva akcije: -20% za polaske 22.8., 5.9., 12.9., 19.9., 26.9. (akcija se obračunava na cijene iz tablice)

m/s Eden

Ruta A100

Polasci subotom iz Splita

3.10. 25.7.,
1.8., 8.8., 15.8., 22.8.,
26.9.
4.7., 11.7., 18.7.,
29.8.,
5.9., 12.9., 19.9.
Classic kabine (donja paluba) 6.765 kn 7.600 kn  8.360 kn
Superior kabine (glavna paluba) 7.525 kn 8.360 kn 9.120 kn
Doplata za single use (jedna osoba koristi dvokrevetnu kabinu) +80%

Napomena: Organizator pridržava pravo promjene broda ukoliko usluge nisu pružene prema već dogovorenim standardima.

 

Cijena po osobi uključuje:

7 noćenja u kabini na brodu 4*, doručak i ručak (3 slijeda) na brodu (prva usluga je večera dobrodošlice, a zadnja usluga je doručak), kapetanova večera, Wi-Fi.

Cijena po osobi ne uključuje:

ulaznicu za NP Mljet, pića na brodu, vođene razglede i druge usluge koje nisu izrijekom navedene kao uključene, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi.

Popusti:

70% dijete 3-8 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe; 50% dijete 8-12 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe; 30% treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe; 20% dijete 3-12 godina u dvokrevetnoj TWIN kabini.

Obavezne doplate na licu mjesta u gotovini za boravišne i lučke pristojbe:

oko 270 kn po osobi

Troškovi otkaza rezervacije:

prilikom rezervacije plaća se 1.520 kn depozita, koji je nepovratan. 35% ukupnog troška 29-22 dana prije polaska; 50% ukupnog troška 21-15 dana prije polaska; 100% ukupnog troška 14-0 dana prije polaska.

 

eden deck plan - Krstarenje iz Splita | RUTA A100 - Comfort | brodom Eden


Šifra aranžmana: 03

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na sljedećem: linku

Naša preporuka