Costa Luminosa

Krstarenje Karibima i Nova godina u Miamiju – 13 dana

Port Everglades – Freeport – Grand Turkamber Cove – Nassau

Zrakoplovom iz Zagreba

Datum putovanja: 21.12.2019.-02.01.2020.


1. dan, Zagreb – Istanbul – Miami

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Prijava i let na liniji Turkish Airlinesa TK1054 u 09:10 sati prema Istanbulu. Po dolasku u 13:15 sati, nastavak na liniji TK077 u 15:10 sati prema Miamiju. Predviđeni dolazak u 20:05 sati po lokalnom vremenu. Organizirani transfer do hotela. Prijava i smještaj u sobe. Noćenje.

2. dan, Miami

Nakon doručka u hotelu, odjava i organizirani transfer do luke ukrcaja. Nakon obavljenih ukrcajnih
formalnosti, smještaj u odabrane kabine. Isplovljavanje u 23:00 sata.

2.-9. dan, krstarenje prema programu:

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
1 Port Everglades, SAD 23.00
2 Freeport, Bahami 8.00 18.00
3 Plovidba
4 Grand Turks 8.00 19.00
5 Amber Cove, Dominikanska Rep. 8.00 16.00
6 Plovidba
7 Nassau, Bahami 8.00 18.00
8 Port Everglades, SAD 6.00

9. dan, Miami

Nakon doručka na brodu, iskrcaj i odlazak na poludnevni izlet u NP Everglades gdje uz vožnju
plitkim čamcima možete pogledati i show s aligatorima. Organizirani transfer do hotela. Prijava i smještaj u sobe.

10. dan, Miami

Nakon doručka, predlažemo individualni odlazak do jednog od shoping centara kojih u Miamiju ne nedostaje (Sawgrass Mills, The Falls, Lincold Road)… , posjet fascinantnom Sea Aquariumu ili cjelodnevni izlet u Orlando uz posjet Disneylandu.

11. dan, Miami

Doručak u hotelu. Predlažemo razgled Miamija javnim prijevozom uz pratnju voditelja putovanja; South Beach, Ocean Drive, Art Deco Historric District, Litt le Havana, Coconut Grove Village, Coral Gables). U večernjim satima, u dogovoru s voditeljem putovanja odlazak na jedan od dočeka nove godine na otvorenom.

12. dan, Miami – Istanbul

Nakon doručka, odjava iz hotela, te slobodno vrijeme za individualne programe do polaska organiziranog transfera prema zračnoj luci. Prijava i let na liniji TK078 u 22:15 sati prema Istanbulu. Noćni let.

13. dan, Istanbul – Zagreb

Dolazak u Istanbul u 17:15 sati po lokalnom vremenu. Nastavak na liniji TK1055 u 18:55 sati prema
Zagrebu. Predviđeni dolazak u 19:05 sati

 

Cijena paket aranžmana po osobi:

KABINA / kategorija 21.12.2019.-02.01.2020.
Redovna cijena FM cijena*
unutarnja kabina, classic od 17.140 kn od 16.640 kn
kabina s prozorom, classic od 18.340 kn od 17.840 kn
kabina s balkonom, classic od 19.740 kn od 19.240 kn
Odrasla osoba na 3. i 4. ležaju od 15.440 kn
Cijena za djecu do 18 godina u pratnji dvije odrasle osobe 14.240 kn

*First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta!

Sve navedene cijene uključuju lučke i zrakoplovne pristojbe koje iznose: 4.850 kn

Jednokrevetna kabina na upit.

KATEGORIJA CLASSIC* = nije moguće birati termin večere, brodar automatizmom dodjeljuje termin
večere po dolasku na brod

KATEGORIJA PREMIUM* – moguće izraziti želju za termin večere, dostava doručka u kabinu uključena u cijenu krstarenja

 

Doplate na brodu:

napojnice za osoblje, plaćaju se na brodu u iznosu od 10 €/dan; plaćaju odrasli i djeca. Djeca ispod 4 godine ne plaćaju napojnice, djeca od 4 do 14 godina plaćaju 50%.

 

Cijena paket aranžmana uključuje:

prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb-Istanbul-Miami-Istanbul-Zagreb, zrakoplovne i lučke pristojbe, grupni transfer od zračne luke do hotela, 4 noćenja u Miamiju u hotelu 3* na bazi noćenja s doručkom, grupni transfer od hotela do luke ukrcaja, krstarenje brodom prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/ WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera; prva usluga večera; posljednja doručak), animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom i predstave, sportske aktivnosti, korištenje fitnesa, bazena, ležaljki; grupni transfer od hotela do zračne luke u Miamiju; voditelja putovanja na hrvatskom jeziku (za minimalno 20 prijavljenih putnika); organizacija i priprema putovanja.

Cijena paket aranžmana ne uključuje:

troškove pića u barovima i restoranima, izlete, ulaznice u muzeje, spomenike i kulturno-povijesne sadržaje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi i putno osiguranje (preporučamo).

 

Napomene:

Program je grupni. Na putovanje mogu osobe sa smanjenom pokretljivošću, no isto mora biti najavljeno prilikom rezervacije. Cijene su iskazane po osobi za smještaj u dvokrevetnoj kabini. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika za realizaciju grupnog polaska, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 20 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda i izletima, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu podložna su promjeni.

 

DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE: Za ovo putovanje hrvatskim državljanima potrebna je važeća putovnica minimalno 6 mjeseci od završetka putovanja.

VIZE: Američka viza potrebna za državljane Republike Hrvatskevišestruki ulaz.
Potrebna dokumentacija za izradu vize: putovnica, fotografi ja (dimenzije 5x5cm), potvrda o ispunjenom obrascu DS-160 (stiže na email nakon ispunjavanja obrazaca), potvrda o uplati naknade i zakazivanju termina, potvrda o zaposlenju (s podacima o radnom stažu, godišnjem odmoru), potvrda o prosječnim plaćama, zadnja tri mjeseca (platne liste), garantno pismo od organizatora putovanja, roditelji – rodni list djeteta koji ne putuje s vama, osobe u braku – vjenčani list, vlasnici nekretnine – dokaz o vlasništvu, privrednici – obrtnica, dokaz o godišnjim prihodima i plaćenom porezu, studenti/učenici – indeks/potvrda iz škole, mlađi od 18 godina – rodni list i potvrda ovjerena kod javnog bilježnika kojom oba roditelja odobravaju putovanje.

ZDRAVSTVO: Cijepljenje nije obvezno. Preporučamo da se prije putovanja detaljnije informirate na web stranicama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO, www.who.int) kao i da prikupite obavijesti o mogućnosti cijepljenja prije odlaska u inozemstvo (HZJZ, www.hzjz.hr). Preporučamo također da na putovanje uzmete priručnu ljekarnu, koja sadrži lijekove koje redovito koristite, kao i lijekove za uobičajene probleme koji se javljaju na putovanjima.

SIGURNOST PUTOVANJA: Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr

 

Minimalni broj putnika: 20


Šifra aranžmana: 03

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na sljedećem: linku

Naša preporuka