Costa Diadema

Krstarenje iz Dubaia – 8 dana

Dubai – Muscat – Doha – Abu Dhabi

Datumi polazaka: 04.01.-12.01.2020. (garantirani grupni polazak)


1. dan, Zagreb – Dubai

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija tri sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom Fly Dubai na direktnoj liniji pod brojem leta EK2013G s polaskom u 14.30 sati; dolazak u Dubai u 23.00 sati po lokalnom vremenu. Organizirani transfer do luke; prijava na brod i smještaj u odabrane kabine.

1.-8. dan, krstarenje prema programu:

Dan Luka Dolazak Polazak
1. Dubai, UAE
2. Dubai, UAE 14:00
3. Muscat, Oman 09:00 22:00
4. Plovidba
5. Doha, Katar 09:00 20:00
6. Abu Dhabi, UAE 11:00
7. Abu Dhabi, UAE 23:59
8. Dubai, UAE 08:00

8. dan, Dubai

Nakon doručka, iskrcaj s broda i odlazak na poludnevni razgled grada. Kratko zaustavljanje na poznatoj plaţi s još poznatijim hotelom u obliku jedra – Burj Al Arab – ĉudom moderne arhitekture i jednim od najluksuznijih hotela na svijetu. Odlazak do umjetno izgrađenog otoka Palm Jumeirah gdje se nalaze luksuzni hoteli poput fascinantnog tematskog hotela Atlantis. Nakon stanke za fotografiranje slijedi odlazak prema Bastakiji, starom dijelu Dubaija, koji je zadržao tradicionalnu arhitekturu. Nastavak razgleda kroz Dubai zaljev na tradicionalnom taksi brodiću – abri do četvrti tržnica, poznatih soukova. Šetnja kroz souk sa začinima i kroz tzv. zlatni souk. U poslijepodnevnim satima organizirani transfer do hotela. Prijava i smještaj u sobe. U dogovoru s voditeljem putovanja, preporučamo povratak u grad javnim prijevozom kako biste vidjeli fenomenalni show fontana. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

9. dan, Dubai – Zagreb

Rani doručak u hotelu. Organizirani transfer u zračnu luku, prijava na let i polijetanje zrakoplova Fly Dubaija prema Zagrebu u 10.00 sati pod brojem leta EK2012G. Dolazak u Zagreb predviđen je u 13.15 sati po lokalnom vremenu

 

Cijena paket aranžmana po osobi:

Costa Diadema Redovna cijena First minute*
unutarnja kabina classic 9.315 kn 8.915 kn
kabina s prozorom classic 10.085 kn 9.685 kn
kabina s balkonom classic 10.665 kn 10.265 kn

Cijena za djecu do 18 godina u pratnji dvije odrasle osobe: 7.045 kn

Odrasla osoba na 3. i 4. ležaju: 8.095 kn

Jednokrevetna kabina na upit.

Sve navedene cijene uključuju lučke i zrakoplovne pristojbe koje iznose 1.925 kn. 

*First minute cijena vrijedi za rezervacije do 01.11.2019. ili do popunjenja kapaciteta!

 

KATEGORIJA CLASSIC* = nije moguće birati termin večere, brodar automatizmom dodjeljuje termin večere po dolasku na brod

KATEGORIJA PREMIUM* – moguće izraziti želju za termin večere, dostava doručka u kabinu uključena u cijenu krstarenja

 

Obavezne doplate:

Turizam Dirham – po sobi/po noći AED 15 (ca 30 kn), plaćanje na licu mjesta.

Doplate na brodu:

napojnice za osoblje, plaćaju se na brodu u iznosu od 10 €/dan; plaćaju odrasli i djeca. Djeca ispod 4 godine ne plaćaju napojnice, djeca od 4 do 14 godina plaćaju 50%

 

Cijena paket aranžmana uključuje:

prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb-Dubai-Zagreb, zrakoplovne i lučke pristojbe, grupni transfer od zračne luke do luke ukrcaja i nazad, krstarenje brodom prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera; prva usluga večera; posljednja doručak), animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom i predstave, sportske aktivnosti, korištenje fitnesa, bazena, ležaljki; 1 noćenje u Dubaiju u hotelu 4* na bazi noćenja s doručkom, poludnevni razgled Dubaija, organizirani transfer od hotela do zračne luke; voditelja putovanja na hrvatskom jeziku (za minimalno 20 prijavljenih putnika); organizacija i priprema putovanja.

Cijena paket aranžmana ne uključuje:

troškove pića u barovima i restoranima, izlete, ulaznice u muzeje, spomenike i kulturno-povijesne sadrţaje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi i putno osiguranje (preporučamo).

 

Napomene:

Program je grupni. Na putovanje mogu osobe sa smanjenom pokretljivošću, no isto mora biti najavljeno prilikom rezervacije. Cijene su iskazane po osobi za smještaj u dvokrevetnoj kabini. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika za realizaciju grupnog polaska, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 20 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloţivosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu podložna su promjeni.

 

Dokumenti potrebni za putovanje:

Za ovo putovanje hrvatskim državljanima potrebna je važeća putovnica minimalno 6 mjeseci od završetka putovanja.

Zdravstvo: Cijepljenje nije obvezno. Preporučamo da se prije putovanja detaljnije informirate na web stranicama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO, www.who.int) kao i da prikupite obavijesti o mogućnosti cijepljenja prije odlaska u inozemstvo (HZJZ, http://www.hzjz.hr/). Preporučamo također da na putovanje uzmete priručnu ljekarnu, koja sadrži lijekove koje redovito koristite, kao i lijekove za uobiĉajene probleme koji se javljaju na putovanjima.

Sigurnost putovanja: Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr.

 

Unos lijekova u Dubai

Svi putnici koji imaju namjeru putovati u Dubai i pritom nositi lijekove koji se izdaju na recept trebaju podnijeti zahtjev Ministarstvu zdravlja na njihovoj službenoj stranici www.mohap.gov.ae Nakon podnesenog zahtjeva, putnici trebaju povratno dobiti odobrenje koje su dužni pokazati pri dolasku u Dubai ukoliko ih isto zatraži carinska služba.

Procedura podnošenja zahtjeva na web stranici: www.mohap.gov.ae

  1.  services
  2. e-services
  3. patient support services
  4. issuing permission to import medicines for personal use
  5. go to e-service (desno gore)
  6. osobni podaci stranke

Dokumenti:

1. Recept koji je izdao obiteljski liječnik.

2. Medicinsko izvješće u slučaju kronične bolesti / pismo liječnika.

3. Sken putovnice.


Šifra aranžmana: 03

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na sljedećem: linku

Naša preporuka