Ovo putovanje je isteklo. Za 6 sekundi preusmjerit ćemo vas na aktualnu ponudu putovanja.

Celestyal Olympia

Krstarenje Grčkim otocima i Atena

Atena – Mikonos – Kusadasi – Patmos – Kreta – Santorini

Zrakoplovom iz Zagreba

Datum putovanja: 31.10.-05.11.2019. (grupni polazak)


Vrijednost više: uključen all inclusive paket pića, napojnice osoblju na brodu, povratni transfer do grada na Mikonosu, izlet u Efez.

1. dan, Zagreb – Beč – Atena

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom Austrian Airlinesa OS682 u 18:25 sati prema Beču. Po dolasku u 9:25 sati, nastavak na liniji OS801 s polaskom u 10:15 sati prema Ateni. Predviđeni dolazak u 16:30 po lokalnom vremenu. Organizirani grupni transfer do hotela. Nakon smještaja u sobe, odlazak s voditeljem pješice ili javnim prijevozom u središte grada gdje možete posjetiti jednu od brojnih taverni i počastiti se girosom ili suvlakijem ili prošetati vijugavim ulicama punim života. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

2. dan, Atena

Nakon doručka, odjava iz hotela  oko 8 sati i organizirani grupni transfer do luke ukrcaja. Smještaj u odabrane kabine. U 11:30 sati isplovljavanje prema Mikonosu.

2.-5. dan, krstarenje prema programu:

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
1 Atena/Pirej, Grčka 11.30
1 Mikonos; Grčka 18.00 23.00
2 Kusadasi(Efez), Turska; uključen izlet! 07.30 13.00
2 Patmos, Grčka 17.45 21.30
3 Kreta/Heraklion, Grčka; uključen izlet! 07:00 12.00
3 Santorini, Grčka 16.30 21.30
4 Atena/Pirej, Grčka 7.00

5. dan, Atena

Nakon doručka, oko 8 sati iskrcaj s broda i odlazak na grupni poludnevni razgled Atene autobusom i pješice u pratnji službenog gradskog vodiča; trgovi Omonia i Sintagma, Parlament, Panhelenski stadion, Hadrijanova vrata samo su neki od atenskih lokaliteta koje je svakako potrebno posjetiti. Razgled završava na atenskoj Akropoli, jednom od najznačajnijih spomenika. Nakon razgleda, organizirani grupni transfer do hotela. Prijava i smještaj u sobe. Slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

6. dan, Atena – Frankfurt – Zagreb

Nakon doručka, odjava iz hotela i slobodno vrijeme za vlastite programe do polaska organiziranog grupnog transfera prema zračnoj luci (oko oko 11 sati).  Prijava i let na liniji Lufthanse LH1279 u 14:30 sati prema Frankfurtu. PO dolasku u 16:30 sati, nastavak na liniji LH1404 u 20:30 sati prema Zagrebu. Predviđeni dolazak u 21:50 sati.

 

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj kabini:

Redovna cijena First minute cijena
unutarnja kabina 7.570 kn 7.170 kn
kabina s prozorom 8.170 kn 7.770 kn
Djeca do 16 godina u pratnji dvije odrasle osobe: 5.770 kn
Odrasla osoba na 3. i 4. ležaju: 6.870 kn

*FIRST MINUTE vrijedi za rezervacije do popunjenja određenog broja kabina!

Jednokrevetna kabina na upit.

Sve navedene cijene uključuju lučke i zrakoplovne pristojbe koje iznose 2.180 kn

 

Vrijednost više: uključen all inclusive paket pića za vrijeme krstarenja, napojnice osoblju na brodu, povratni transfer do grada na Mikonosu (ili tender), izlet u Efez, izlet na Kreti-posjet palači Knossos te poludnevni razgled Atene!

Cijena paket aranžmana uključuje: 

prijevoz zrakoplovom  na relaciji Zagreb-Beč-Atena-Frankfurt-Zagreb, zrakoplovne i lučke pristojbe, 2 noćenja u hotelu 3* u Ateni u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi noćenja s doručkom, grupne transfere prema programu, krstarenje brodom prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera; prva usluga ručak; posljednja doručak),  all inclusive paket pića za vrijeme krstarenja; napojnice za osoblje na brodu, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom i predstave, sportske aktivnosti, korištenje fitnesa, bazena, ležaljki; izlet u Efez, izlet Knossos, shuttle bus na Mikonosu, poludnevni razgled grada autobusom i pješice uz službenog gradskog vodiča za razgled grada na engleskom jeziku, (ulaznica za Akropolu uz doplatu); voditelja putovanja na hrvatskom jeziku (za minimalno 30 prijavljenih putnika); organizacija i priprema putovanja.

Cijena paket aranžmana ne uključuje: 

troškove pića u barovima i restoranima (osim pića uključenih u all inclusive paket), izlete (osim navedenih u programu), ulaznice u muzeje, spomenike i kulturno-povijesne sadržaje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, karte za javni prijevoz u Ateni, troškove osobnih narudžbi i putno osiguranje (preporučamo).

 

INFORMATIVNE CIJENE ULAZNICA – plaćanje na licu mjesta (prema stanju u studenom 2018. g., podložne promjeni): Akropola 20 €, Muzej Akropole 5 €, Nac. arheološki muzej 7 €; ulaznica u Posejdonov hram 8 €

 

Napomene:

U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 20 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda u Ateni i izletima, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu podložna su promjeni.

DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE: Za ovo putovanje hrvatski državljani zbog posjeta Turskoj moraju imati važeću putovnicu minimalno 6 mjeseci od završetka putovanja. Viza za hrvatske državljane nije potrebna.

 

Minimalni broj putnika: 30


Šifra aranžmana: 03

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na sljedećem: linku

Naša preporuka