Ovo putovanje je isteklo. Za 6 sekundi preusmjerit ćemo vas na aktualnu ponudu putovanja.

Celestyal Olympia

Krstarenje brodom Celestyal Olympia

Zrakoplovom iz Zagreba, brodom iz Atene

Vrijednost više: uključen all inclusive paket pića, napojnice osoblju na brodu, povratni transfer do grada na Mikonosu, izlet u Efez, izlet na Rodosu-srednjevjekovna tura-Akropola Lindosa i Citadela vitezova, poludnevni izlet Pirej-Rt Sounion-Glyfada, te poludnevni razgled Atene!

Datum putovanja: 11.04.-17.04.2020. (grupni polazak)


1. dan, Zagreb – Beograd – Atena

Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom Air Serbie JU231 u 8.30 sati prema Beogradu. Po dolasku u 9.35 sati, nastavak na liniji JU512 u 12.20 sati prema Ateni. Predviđeni dolazak u 14.50 sati po lokalnom vremenu. Organizirani grupni transfer do hotela. Nakon smještaja u sobe, odlazak s pratiteljem u središte grada gdje možete posjetiti jednu od brojnih taverni i počastiti se girosom ili suvlakijem ili prošetati vijugavim ulicama punim života. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

2. dan, Atena

Nakon doručka, sastanak s lokalnim vodičem i polazak na poludnevni razgled Atene javim prijevozom i pješice u pratnji službenog gradskog vodiča; trgovi Omonia i Sintagma, Parlament, Panhelenski stadion, Hadrijanova vrata samo su neki od atenskih lokaliteta koje je svakako potrebno posjetiti. Razgled završava na atenskoj Akropoli, jednom od najznačajnijih spomenika.  Slobodno poslijepodne za vlastite programe. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

3. dan, Atena

Nakon doručka u hotelu, organizirani grupni transfer do luke ukrcaja. Smještaj u odabrane kabine. U 11.30 sati isplovljavanje prema Mikonosu.

3.-7. dan, krstarenje prema programu:

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
1 Atena/Pirej, Grčka 11.30
1 Mikonos; Grčka 18.00 23.00
2 Kusadasi(Efez), Turska / uključen izlet 07.30 13.00
2 Patmos, Grčka 17.45 21.30
3 Rodos, Grčka / uključen izlet 7.00 18.00
4 Kreta/Heraklion, Grčka 07:00 12.00
4 Santorini, Grčka 16.30 21.30
5 Atena/Pirej, Grčka 7.00

7. dan, Atena – Brograd – Zagreb

Nakon doručka na brodu, iskrcaj i polazak na grupni poludnevni izlet Rt Sounion-Glyfada. Putovanje slikovitom atenskom rivijerom odvest će nas do glasovitog rta Sounion, poznatog po Posejdonovom hramu (ulaz uz doplatu) i jedinstvenoj lokaciji na najjužnijem rtu poluotoka Atike. Poznat po veličanstvenim zalascima sunca i pirotesksnoj lokaciji, Cap Sounion je nezaobilazna točka pri posjetu Ateni. Izlet završavamo na Glyfadi – “grčki Beverly Hills” – atenskom predgrađu smještenom na samoj obali, kojeg krase nepregledne plaže i na kojoj žive grčki milijunaši, ministri i biznismeni.iskrcaj Slobodno vrijeme za kupovinu ili ručak do polaska transfera prema zračnoj luci oko 13 sati.  Prijava i let na liniji Air Serbie JU513  u 16.35 sati. Po dolasku u Beograd u 17.15, nastavak na liniji JU234 u 20.45 prema Zagrebu. Predviđeni dolazak u 21.55 sati.

 

Cijena paket aranžmana po osobi:

                                              Cijena paket aranžmana po osobi:
Redovna cijena First minute*
Unutarnja kabina 8.780 kn 8.380 kn
Kabina s prozorom 9.480 kn 9.080 kn
Odrasla osoba na 3. i 4. ležaju  8.180 kn
Dijete do 16 g. u pratnji dvije odrasle osobe 7.180 kn

Jednokrevetna kabina na upit!

*FIRST MINUTE vrijedi za rezervacije do 01.01.2020. ili popunjenja kapaciteta!

Sve navedene cijene uključuju lučke i zrakoplovne pristojbe koje iznose 2.490 kn

 

Cijena paket aranžmana uključuje:

prijevoz zrakoplovom  na relaciji Zagreb-Beograd-Atena-Beograd-Zagreb, zrakoplovne pristojbe, 2 noćenja u hotelu 3* u Ateni u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi noćenja s doručkom, transfere prema programu, krstarenje brodom prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); puni pansion na brodu, all inclusive paket pića za vrijeme krstarenja; napojnice za osoblje, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom i predstave, sportske aktivnosti, korištenje fitnesa, bazena, ležaljki; izlet u Efez, izlet Knossos, shuttle bus na Mikonosu, poludnevni izlet Rt Sounion-Glyfada (ulaznica uz doplatu), poludnevni razgled grada javnim prijevozom i pješice, službenog gradskog vodiča za razgled grada na engleskom jeziku, (ulaznica za Akropolu uz doplatu); voditelja putovanja na hrvatskom jeziku (za minimalno 30 prijavljenih putnika); organizacija i priprema putovanja.

Cijena paket aranžmana ne uključuje:

troškove pića u barovima i restoranima (osim pića uključenih u all inclusive paket), izlete (osim navedenih u programu), ulaznice u muzeje, spomenike i kulturno-povijesne sadržaje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, karte za javni prijevoz u Ateni, te troškove osobnih narudžbi.

 

INFORMATIVNE CIJENE ULAZNICA (prema stanju u studenom 2019. g., podložne promjeni): Akropola 20 €, Muzej Akropole 5 €, Nac. arheološki muzej 7 €; ulaznica u Posejdonov hram 8 €

NAPOMENE: U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Ateni, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu podložna su promjeni.

DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE: Putovnica koja mora biti važeća još 6 mjeseci od završetka putovanja

 

Minimalni broj putnika: 30


Šifra aranžmana: 03

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na sljedećem: linku

Naša preporuka