Krstarenje Celestyal Majesty

grčki otoci, 29.03.2018.

Datumi putovanja: 29.03.-03.04.2018. – grupni polazak (garantirani polazak)


1. dan: Zagreb – Beč – Atena

Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom Austrian Airlinesa OS682 u 8.25 sati prema Beču. Po dolasku u 9.20 sati, nastavak na liniji OS801 u 10.20 sati prema Ateni. Predviđeni dolazak u 13.30 sati po lokalnom vremenu. Organizirani transfer do hotela. Nakon smještaja u sobe, odlazak s pratiteljem u središte grada gdje možete posjetiti jednu od brojnih taverni i počastiti se girosom ili suvlakijem ili prošetati vijugavim ulicama punim života. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan, Atena

Nakon doručka u hotelu, organizirani transfer do luke ukrcaja. Smještaj u odabrane kabine. U 11.30 sati isplovljavanje prema Mikonosu.

2. – 5 dan: krstarenje prema program:

Dan

Luka

Dolazak

Polazak

1

Atena/Pirej, Grčka

11.30

1

Mikonos; Grčka

18.00

23.00

2

Kusadasi(Efez), Turska

07.30

13.00

2

Patmos, Grčka

17.45

21.30

3

Kreta/Heraklion, Grčka

07:00

12.00

3

Santorini, Grčka

16.30

21.30

4

Atena/Pirej, Grčka

7.00

5. dan, Atena

Doručak. Nakon iskrcaja s broda, polazak na cjelodnevni izlet Pirej-Rt Sounion-Glyfada. Obilazak Pireja, drevne atenske luke, jedne od najznačajnijih na Mediteranu kroz koju godišnje prođe više od 20 milijuna putnika. Putovanje slikovitom atenskom rivijerom odvest će nas do glasovitog rta Sounion, poznatog po Posejdonovom hramu (ulaz uz doplatu) i jedinstvenoj lokaciji na najjužnijem rtu poluotoka Atike. Poznat po veličanstvenim zalascima sunca i piroteksnoj lokaciji, Cap Sounion je nezaobilazna točka pri posjetu Ateni. Izlet završavamo na Glyfadi – “grčki Beverly Hills” –  atenskom predgrađu smještenom na samoj obali, kojeg krase nepregledne plaže i na kojoj žive grčki milijunaši, ministri i biznismeni. Odlazak do hotela. Noćenje.

6. dan, Atena – Beč – Zagreb

Nakon doručka u hotelu, odjava i odlazak na poludnevni razgled Atene autobusom i pješice u pratnji službenog gradskog vodiča; trgovi Omonia i Sintagma, Parlament, Panhelenski stadion, Hadrijanova vrata samo su neki od atenskih lokaliteta koje je svakako potrebno posjetiti. Razgled završava na atenskoj Akropoli, jednom od najznačajnijih spomenika Slobodno vrijeme za kupovinu ili ručak do polaska transfera prema zračnoj luci. Prijava i let na liniji Austrian Airlinesa OS802  u 14.55 sati. Po dolasku u Beč u 16.20, nastavak na liniji OS677 u 17.15 prema Zagrebu. Predviđeni dolazak u 18.05 sati.

Cijena po osobi u dvokrevetnoj unutarnjoj kabini: 4.890 kn* (redovna cijena 5.290 kn)

Cijena po osobi u dvokrevetnoj vanjskoj kabini s prozorom: 5.290 kn* (redovna cijena 5.790 kn)

* FIRST MINUTE vrijedi za rezervacije do 28.02.2018. ili popunjenja kapaciteta!

Djeca do 16 godina u pratnji dvije odrasle osobe  3.990 kn

Odrasla osoba na 3. i 4. ležaju  4.490 kn.

Jednokrevetna kabina na upit.

VRIJEDNOST VIŠE: uključen all inclusive paket pića, napojnice osoblju na brodu, povratni transfer do grada na Mikonosu, izlet u Efez, te cjelodnevni izlet Pirej-Rt Sounion-Glyfada!

Obvezne doplate uz rezervaciju: zrakoplovne i lučke 2.360 kn; plaćaju odrasli i djeca.

Cijena uključuje:

prijevoz zrakoplovom  na relaciji Zagreb-Beč-Atena-Beč-Zagreb, 2 noćenja u hotelu 3* u Ateni u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi noćenja s doručkom, transfer od/do zračne luke u Ateni, transfer hotel/luka ukrcaja, krstarenje brodom prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); puni pansion na brodu, all inclusive paket pića za vrijeme krstarenja; napojnice za osoblje, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom i predstave, sportske aktivnosti, korištenje fitnesa, bazena, ležaljki;izlet u Efez, shuttle bus na Mikonosu, cjelodnevni izlet Pirej-Rt Sounion-Glyfada, transfer do hotela, poludnevni razgled grada autobusom i pješice, službenog gradskog vodiča za razgled grada,; pratitelja putovanja (za minimalno 30 prijavljenih putnika); organizacija i priprema putovanja.

Cijena ne uključuje:

troškove pića u barovima i restoranima (osim pića uključenih u all inclusive paket), izlete (osim navedenog u programu), ulaznice u muzeje, spomenike i kulturno-povijesne sadržaje koje nisu navedene kao uključene, pristojbe u zračnim lukama, fakultativne sadržaje, karte za javni prijevoz u Ateni, te troškove osobnih narudžbi.

Minimalni broj putnika: 30

NAPOMENE: U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Ateni, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu podložna su promjeni.


Šifra aranžmana: 03

Naša preporuka