blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

Deluxe brod – Krstarenje “Dalmatian Paradise III”

Ruta: SPLIT–HVAR–KORČULA–MLJET & DUBROVNIK–DUBROVNIK–TRSTENIK–BOL & MILNA ili PUČIŠĆA-SPLIT


1. dan SPLIT (V)
Transfer iz zračne luke Split do splitske luke gdje će plovilo pristati. Prijava od 14.00 h nadalje. Nakon smještaja uživajte u vođenom obilasku grada (nije moguće za kasne dolaske). Split je povijesni grad pod zaštitom UNESCO-a i dio svjetske baštine. Naići ćete na obilje rimske arhitekture – od posebnog je interesa veličanstvena Dioklecijanova palača, u kojoj je nekoć boravio rimski car. Nakon obilaska Splita povratak na plovilo na domjenak dobrodošlice i koktel. Uživajte u zabavi susreta i pozdrava na brodu. Noćenje u Splitu.

2. dan SPLIT – HVAR (D, R)
Jutarnji polazak prema Hvaru. Zaustavljanje za ručak u jednoj od skrovitih uvala na putu nakon čega slijedi zaustavljanje na kupanju na Paklinskim otocima. Slijedi dolazak na Hvar u poslijepodnevnim satima
obilaskom s vodičem. Hvar je najduži otok na Jadranu i jedan od najsunčanijih poznatih otoka za raskošna polja lavande i ljepotu koja oduzima dah. Mogu se pronaći mnoge povijesne znamenitosti u Hvaru: renesansna katedrala s izvornim tornjem i najstarija zajednica kazalište u Europi koje je osnovano 1612., da spomenemo samo neke. Pješačenje do gradske utvrde s pogledom na luku kako biste dobili prekrasan panoramski pogled na brod i Paklene otoci. U večernjim satima Hvar nudi obilje zabave – mnoštvo restorana, barovi i kafići otvoreni su dugo u noć. Noćenje u Hvaru.

3. dan HVAR  – KORČULA (D, R)
U jutarnjim satima polazak iz ovog veličanstvenog grada i plovidba prema otoku Korčula, najpoznatija kao rodno mjesto Marka Pola. Zaustavite se za ručak u jednom od osamljene uvale na putu. Dolazak u Korčulu u ranim poslijepodnevnim satima i šetnja u pratnji vodiča obilazak očaravajućeg gradića utvrđenog zidinama. Korčula čuva više legendi, priča i priča spomenicima nego bilo kojem drugom mjestu, otkrijte neke lutajući ribljom kosti uzorak ulica. Korčula ima bogat izbor restorana za velike gurmane iskustvo, a tu su i brojni barovi i klubovi za one koji žele večernju zabavu. Noćenje u Korčuli.

4. dan KORČULA – MLJET – DUBROVNIK (D, R, V)
Sljedećeg jutra uputite se južnije prema otoku Mljetu. Pridružite se voditelju krstarenja i prošećite do poznatih slanih jezera u Nacionalnom parku Mljet i uživajte u vožnji brodom do rijeke Sv. Mary Isle, gdje se nalazi drevni benediktinski samostan, stara opatija i crkva iz 12. st. nalazi se. Povratak na brod na ručak, nakon čega slijedi isplovljavanje prema Dubrovniku. Dolazak u Dubrovnik u kasnim poslijepodnevnim satima, ali prije vezanja konopa na Luke Gruž, kapetan će organizirati večernje krstarenje uz stare gradske zidine poslužuje se večera na bazi švedskog stola. Uživajte u spektakularnom pogledu na ovaj veličanstveni drevni grad. Noćenje u Dubrovniku.

5. dan DUBROVNIK (D)
Nakon doručka, transfer do starog grada na vođeno pješačenje kako biste uživali u ovoj čaroliji grad. Bit će puno prilika za snimanje izvrsnih fotografija dok nas žičara vozi od Starog grada do planine Srđ kako biste uživali u slikovitom pogledu na zidine i Elafitske otoke. Slobodno poslijepodne za pronalaženje idiličnih mjesta za ručak i večeru. Vijugati kroz uske vapnenačke ulice bez automobila – izlizane pod tabanima stoljećima pješaci, potražiti piće na jednoj od modernih piazza ili prošetati poznatih 1940 m duge zidine i prošećite poznatim STRADUNOM – ulicom i trgom, a šetalište unutar gradskih zidina. Noćenje u Dubrovniku.

6. dan DUBROVNIK – TRSTENIK (D, R)
U ranim jutarnjim satima polazak prema Trsteniku na poluotoku Pelješcu, poznatom po svojim izvrsno vino. Prije ručka kratko zaustavljanje i popodnevni dolazak u Trstenik. Danas se preseli daleko od obale u unutrašnjosti kako biste istražili ruralna područja. Poslijepodne transfer do sela nakon čega slijedi posjet lokalnoj farmi kako bi se prepustili tipičnoj seoskoj zabavi uz hrvatski jezik delicije, all inclusive večera s domaćim jelima iz vlastitih proizvoda. Kasno prebaciti natrag na brod. Noćenje u Trsteniku.

7. dan   TRSTENIK – BOL – MILNA ili PUČIŠĆA (D, R, CD)
Današnje odredište je otok Brač i slikoviti gradić Bol. Hodajte duž šetajte ili se okupajte na jednoj od najpoznatijih plaža u Dalmaciji – Zlatni rat (Zlatni rt – poznat po šljunčanom rtu koji se pomiče s jedne na drugu stranu dok puše vjetar valovi stalno mijenjaju svoj oblik). Bol je tipično ribarsko mjesto pretvoreno u popularno turistička destinacija. Nakon ručka na brodu, slobodno vrijeme za degustacije vina. Polazak za Milna ili Pučišća i kapetanova oproštajna večera uz zabavu uživo na brodu. Noćenje u Milni ili Pučišćima.

8. dan MILNA ili PUČIŠĆA – SPLIT (D)
Polazak za Split u ranim jutarnjim satima. Okupite se za posljednji doručak na plovilu, nakon čega slijedi doviđenja s ekipom i svim novim prijateljima, prije nego što vas isprate u Split. Prijevoz
do zračne luke Split.

*Napominjemo da zadnje noćenje nije u splitskoj luci budući da brod u Split stiže u subotu ujutro u 09:00 sati!

LEGENDA: D – doručak, R – ručak, V – večera, CD – kapetanska večera

Prijava: od 14:00 h / Odjava: do 9:00h


Akcijske cijene po osobi na bazi 7 polupansiona u dvokrevetnoj kabini:
(za ograničeni broj kabina ili do opoziva akcije, vrijedi za EX YU tržišta):

Polazak 13.8.-20.8.

Brod Deluxe kategorija “MV FANTAZIJA”
ili
Brod Deluxe kategorija “MV ADMIRAL”

GLAVNA/GORNJA PALUBA 7.090 kn
(945 €)
DONJA PALUBA 6.600 kn
(880 €)
Polazak 27.8.-3.9.

Brod Deluxe SUPERIOR kategorija “MV FUTURA”

GLAVNA/GORNJA PALUBA 8.600 kn
(1.150 €)
DONJA PALUBA 7.500 kn
(1.000 €)

Cijena uključuje:

 • Transferi u dolasku i odlasku iz zračne luke Split i do zračne luke Split (na dan dolaska i dan odlaska, ukoliko je gostima potrebno)
 • krstarenje od 7 noćenja u deluxe ili deluxe superior klimatiziranoj kabini s vlastitom kupaonicom
 • Prijem dobrodošlice i koktel
 • Dnevni buffet doručak
 • Ručak od tri slijeda dnevno + bar sa sirom i salatom
 • Kapetanska večera sa zabavom uživo
 • Piće uz ručak na brodu
 • Besplatna voda
 • Besplatni čaj i kava tijekom dana
 • Degustacija maslinovog ulja i vina na brodu
 • Obilje svježeg voća
 • Profesionalni voditelj putovanja
 • Boravišne pristojbe i lučke pristojbe
 • Rukovanje prtljagom
 • Dnevna usluga u kabini i promjena ručnika
 • Besplatan Wi-Fi na brodu
 • Vođene pješačke ture po gradovima: Dubrovnik, Hvar, Korčula, Split
 • Jednosmjerni transfer autobusom iz dubrovačke luke do Starog grada Dubrovnika radi razgledavanja
 • Naknada za dubrovačku žičaru
 • Spektakularno večernje krstarenje dubrovačkim zidinama starogradske jezgre
 • Degustacija hrvatskih vina
 • Autentična zabava hrvatskog sela uz večeru na Trsteniku
 • ulaznica za Nacionalni park Mljet

Cijena ne uključuje:

 • mogućnost čuvanog parkirališta – cca 75 – 115 kn dnevno (Split, na upit)
 • napojnice za posadu broda i voditelja putovanja
 • piće na brodu…

Popusti:

 • djeca do 10 g. -30%
 • odrasli na trećem ležaju u trokrevetnoj kabini -30% (limitirana raspoloživost)

Doplate:

 • jednokrevetna kabina: +50% na cijenu smještaja u dvokrevetnoj kabini

Opisi kategorija brodova:

DELUXE:

Moderna i vrhunska plovila, duljine 42 do 47 metara. Ogromna paluba za sunčanje uključuje hidromasažnu kadu, prekrasan dnevni boravak i ležaljke za uživanje u prekrasnom jadranskom krajoliku. Deluxe brodovi imaju prostrane, raskošno dizajnirane, klimatizirane kabine s vlastitom kupaonicom (veličine od 12 do 17 m2) s bračnim ili dva odvojena kreveta, sefom, LCD TV-om, kupaonskim toaletnim priborom, sušilom za kosu, ormarićem i ormarićem.

DELUXE SUPERIOR:

Najnovija klasa plovila Katarina Line, crème de la crème na Jadranu. Izgrađena od visokokvalitetnih materijala od punog drva, stakla, mramora, nehrđajućeg čelika i sličnih materijala, ova plovila su plutajući mini boutique hoteli. Najmanje 47 metara duljine, novoizgrađeno ili renovirano, s hidromasažnim kadama i prekrasnim sunčalištima s prostorom za odmor, ležaljkama i više. Prostrane, vrhunski dizajnirane, klimatizirane, en-suite kabine s bračnim ili dva odvojena kreveta, veličine 15 do 20 m2. Kabine su opremljene garderobnim ormarima, sefovima, sušilima za kosu, toaletnim potrepštinama, ogrtačima, papučama, LCD TV-om itd.


Važne napomene:

– kabine gornja/glavna paluba mogu se nalaziti na glavnoj ili gornjoj palubi ovisno o konfiguraciji broda – kabine se dodjeljuju sukladno raspoloživosti! Kabine na donjoj palubi nalaze se u trupu broda, ispod glavne palube

– kapetan zadržava pravo promjene rute u slučaju loših vremenskih uvjeta. Polasci su garantirani za minimum 10 prijavljenih osoba. Organizator zadržava pravo otkazivanja polazaka u slučaju da ima manje od 10 prijavljenih osoba i zadržava pravo promjene imena broda ako za to postoji razlog. Gosti se trebaju pridržavati pravila ponašanja na brodu (izložena u pismenom obliku na svakom brodu), posebno po pitanju zabrane unošenja pića na brod. U slučaju neprimjerenog ponašanja organizator/kapetan zadržava pravo zamoliti gosta da napusti brod.

– zbog specifičnih uvjeta i zahtjeva za privez u nekim hrvatskim lukama, brodovi se privezuju bočno jedan na drugi, tako da naši klijenti, da bi došli do obale, moraju prelaziti s broda na brod preko razmaka između brodova. U takvim slučajevima klijenti moraju osobito paziti na prelaske s broda na brod i to na vlastitu odgovornost. Posada će rado pomoći onima koji pomoć trebaju i traže. Krstarenje se ne preporuča osobama u invalidskim kolicima ili osobama ograničene mobilnosti.

– organizator i kapetan broda zadržavaju pravo izmjene i/ili promjene rute zbog vremenskih uvjeta, kao i uvjeta u posjećenim lukama. Redoslijed posjeta može se razlikovati od objavljenog u slučaju da su luke prepune, s namjerom pružanja boljeg iskustva gostu.

– preporučamo uplatu osiguranja od otkaza rezervacije


Uvjeti otkazivanja:

– od dana potvrde rezervacije do 30 dana prije polaska 1.500 kn po osobi – nepovratna akontacija

– 29-22 dana – akontacija + 25% preostalog iznosa

– 21-15 dana – akontacija + 50% preostalog iznosa

– 14-0 dana – 100% iznosa

Doplata za izmjenu imena – 150 kn po osobi

Doplata za izmjenu termina – 150 kn po osobi – vrijedi samo ako se promjena izvrši do 30 dana prije rezerviranog odlaska, u protivnom se primjenjuju redoviti uvjeti otkaza

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na sljedećem: linku

Naša preporuka