Costa Fortuna

Biseri jugoistočne Azije – 11 dana

Singapur – Koh Samui – Laem Chebang – Sihanoukville

Zrakoplovom iz Zagreba

Datum putovanja: 01.12.-11.12.2019.


1. dan, Zagreb – Munich – Singapur

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Prijava i let na liniji Lufthanse LH1715 u 17:05 sati prema Munichu. Po dolasku u 18:10sati, nastavak na liniji LH790 u 22:15 sati prema Singapuru. Noćni let.

2. dan, Singapur

Predviđeni dolazak u Singapur u 17:05 po lokalnom vremenu nakon kojeg slijedi organizirani transfer do hotela. Prijava i smještaj u sobe. U dogovoru s voditeljem putovanja, odlazak u grad javnim prijevozom. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

3. dan, Singapur

Nakon doručka odjava iz hotela i organizirani transfer do luke ukrcaja. Nakon obavljenih ukrcajnih formalnosti, smještaj u odabrane kabine. Isplovljavanje prema Koh Samui-ju u 20 sati.

3.-10. dan, krstarenje prema programu:

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
1 Singapur, Singapur 20.00
2 Plovidba
3 Koh Samui, Tajland 9.00 18.00
4 Laem Chabang/Bankok, Tajland 7.00
5 Laem Chabang/Bankok, Tajland 18.00
6 Sihanoukville, Kambodža 9.00 18.00
7 Plovidba
8 Singapur, Singapur 9.00

10. dan, Singapur – Frankfurt

Nakon doručka na brodu, iskrcaj i odlazak na poludnevni razgled Singapura gdje ćete imati prilike vidjeti neke od poznatih gradskih znamenitosti kao što su Parlament, zgrada Vrhovnog suda, gradska vjećnica, park Merlion, Marina Bay Sands, hram Thai Hock Keng, Kineska četvrt, botanički vrt, Mala Indija… Nakon razgleda, slobodno vrijeme za ručak, razgledavanje ili kupovinu suvenira. U kasnim večernjim satima odlazak prema zračnoj luci Singapur i prijava na let Lufthanse LH779 prema Frankfurtu s polaskom u 23:55 sati. Noćni let.

11. dan, Frankfurt – Zagreb

Dolazak u Frankfurt u 6:05 sati. Nastavak na liniji LH1414 u 13:10 sati prema Zagrebu. Predviđeni dolazak u 14:30 sati.

 

Cijena aranžmana u dvokrevetnoj kabini po osobi:

01.12.-11.12.
Redovna cijena FM cijena*
Unutarnja kabina classic 13.305 kn 12.905 kn
Kabina s prozorom classic 14.805 kn 14.405 kn
Kabina s balkonom classic 16.005 kn 15.605 kn
Cijena za djecu do 18 godina u pratnji dvije odrasle osobe 10.605 kn
Odrasla osoba na 3. i 4. ležaju 11.815 kn

*FIRST MINUTE cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta!

Jednokrevetna kabina na upit.

Sve navedene cijene uključuju lučke i zrakoplovne pristojbe koje iznose 4.915 kn

KATEGORIJA CLASSIC* = nije moguće birati termin večere, brodar automatizmom dodjeljuje termin večere po dolasku na brod

KATEGORIJA PREMIUM* – moguće izraziti želju za termin večere, dostava doručka u kabinu uključena u cijenu krstarenja

 

Doplate na brodu:

napojnice za osoblje, plaćaju se na brodu u iznosu od 10 €/dan; plaćaju odrasli i djeca. Djeca ispod 4 godine ne plaćaju napojnice, djeca od 4 do 14 godina plaćaju 50%.

Cijena paket aranžmana uključuje:

prijevoz zrakoplovom  na relaciji Zagreb-Munich-Singapur-Frankfurt-Zagreb, zrakoplovne i lučke pristojbe, grupni transfer od zračne luke do hotela, 1 noćenje u hotelu 4* u Singapuru na bazi noćenja s doručkom, grupni transfer od hotela do luke ukrcaja,  krstarenje brodom prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera; prva usluga večera; posljednja doručak),  animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom i predstave, sportske aktivnosti, korištenje fitnesa, bazena, ležaljki; poludnevni razgled Singapura, grupni transfer do zračne luke u Singapuru;  voditelja putovanja na hrvatskom jeziku (za minimalno 20 prijavljenih putnika); organizacija i priprema putovanja.

Cijena paket aranžmana ne uključuje:

troškove pića u barovima i restoranima, izlete, ulaznice u muzeje, spomenike i kulturno-povijesne sadržaje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, troškove osobnih narudžbi i putno osiguranje (preporučamo).

 

Napomene:

Program je grupni. Na putovanje mogu osobe sa smanjenom pokretljivošću, no isto mora biti najavljeno prilikom rezervacije. Cijene su iskazane po osobi za smještaj u dvokrevetnoj kabini.

U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika za realizaciju grupnog polaska, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 20 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda i izletima, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu podložna su promjeni.

DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE: Za ovo putovanje hrvatskim državljanima potrebna je važeća putovnica minimalno 6 mjeseci od završetka putovanja.

VIZE: za ulazak u Kraljevinu Tajland hrvatskim državljanima je potrebna viza. Trošak vize iznosi 280 kn (mogućnost posredovanja agenciju uz doplatu od 100 kn).

Kambodža: hrvatski državljani turističku vizu mogu ishoditi na brodu uz doplatu od 40 USD.

ZDRAVSTVO: Cijepljenje nije obvezno. Preporučamo da se prije putovanja detaljnije informirate na web stranicama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO, www.who.int) kao i da prikupite obavijesti o mogućnosti cijepljenja prije odlaska u inozemstvo (HZJZ, http://www.hzjz.hr/). Preporučamo također da na putovanje uzmete priručnu ljekarnu, koja sadrži lijekove koje redovito koristite, kao i lijekove za uobičajene probleme koji se javljaju na putovanjima.

SIGURNOST PUTOVANJA: Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr.

 

Minimalni broj putnika: 20


Šifra aranžmana: 03

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na sljedećem: linku

Naša preporuka