Putovanje Ženeva

Međunarodni sajam automobila 2019.

Datum putovanja: 15.03.-17.03.2019.


1. dan, Zagreb – Ženeva

Polazak autobusa u 5:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja preko Karlovca i Rijeke (moguć ukrcaj putnika) te dalje Slovenijom, Italijom i Francuskom do Švicarske uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Ženevu u kasnim poslijepodnevnim satima. Slijedi razgled grada: katedrala Sv. Petra, Engleski vrt i Cvjetni sat, Brunswickov mauzolej, Jet d’Eau – simbol Ženeve, golem vodoskok koji vodu baca do 140 metara u zrak. Slobodno vrijeme za osobne programe. Odlazak iz Ženeve, vožnja do hotela. Smještaj u hotel 3* na području Francuske. Noćenje.

2. dan, Ženeva

Doručak. Vožnja autobusom prema Ženevi. Posjet najvećoj i najposjećenijoj automobilskoj izložbi:  89. International Motor Show Geneva. Na više od 110 000 m2 sudjeluje oko 220 izlagača koji će prezentirati više od 900 automobila. Slobodno vrijeme za indvidualne programe. Povratak u  hotel. Noćenje

3. dan, Ženeva – Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela te polazak u smjeru Zagreba. Vožnja Francuskom i Italijom, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Designer Outleta Noventa di Piave u poslijepodnevnim satima, dva sata slobodnog vremena za kupovinu. Nastavak vožnje preko Rijeke i Karlovca do Zagreba, gdje se dolazi u kasnim večernjim satima

 

Cijena aranžmana po osobi: 1.390 kn 1.290 kn first minute*

*First minute cijena važeća je do 30 dana prije putovanja ili do popunjenja kapaciteta.

Doplata za 1/1 sobu: 450 kn

Doplata za ulaznicu za sajam 80,00 kn

Popust: dijete do 12 godina 10 % popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe.

  

Cijena uključuje:

prijevoz autobusom, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama, uslugu voditelja putovanja, razgled Ženeve, troškove organizacije i prodaje aranžmana, jamčevno osiguranje.

Cijena ne uključuje:

ulaznicu za sajam, dodatne troškove, putno osiguranje (preporučujemo).putno osiguranje, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike koji se posjećuju.

 

Minimalni broj putnika: 40


Šifra aranžmana: 07

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na sljedećem: linku

Naša preporuka