Ovo putovanje je isteklo. Za 6 sekundi preusmjerit ćemo vas na aktualnu ponudu putovanja.

Nova godina u Sarajevu

Sarajevo Nova godina – smještaj u hotelu BOSNIA 4* u srcu Sarajeva!

Na glavnom gradskom dočeku nastupa Željko Joksimović

Datum putovanja: 30.12.-01.01.2020. (POPUNJENO)


1.dan, 30.12. Zagreb – Sarajevo

Polazak autobusa u 06.00h, s autobusnog kolodvora Zagreb. Vožnja s usputnim odmorima do Sarajeva. Moguć ulazak putnika u Slavonskom Brodu (obavezna najava prilikom rezervacije). Smještaj u hotel i kratko osvježenje u sobama. Odlazak na razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: mostovi Sarajeva – Baščaršija – Begova džamija – Gazi Husrev-begova džamija – Careva džamija – Biblioteka – Katedrala – Sinagoga… Kraće slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan, 31.12. Sarajevo

Doručak. Odlazak autobusom do Vrela Bosne (doplata za ulaznicu) – jedinstvenog prirodnog ambijenta izvora rijeke Bosne podno planine Igman. Nastavljamo autobusom do Tunela Spasa (doplata za ulaznicu), jedine veze sa „vanjskim“ svijetom za vrijeme okupacije grada, gdje ćemo čuti priču o ratnom Sarajevu i borbi za preživljavanje. Vožnja do centra i Baščaršije. Slobodno vrijeme za vlastite programe, ćevape, kafu ili uživanje u kolačima. Poslijepodne slobodno za pripreme za najluđu noć u godini. Doček na ulicama grada ili individualno uz večeru u jednom od restorana na Baščaršiji.

                                                                                                                           SRETNA NOVA 2020. GODINA!

3.dan, 01.01. Sarajevo – Zagreb

Doručak. Slobodno prijepodne za šetnju i uživanje u novogodišnjem ugođaju Sarajeva. U poslijepodnevnim satima polazak prema Zagrebu. Vožnja prema Zagrebu uz usputna zaustavljanja tijekom puta. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Raspored obilaska je podložan promjenama prema procjeni pratitelja putovanja.

 

Cijena aranžmana: 890 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: 220 kn

Kapaciteti po Black Friday cijenama su popunjeni.

Cijena je rađena na bazi 40 putnika i uključuje:

prijevoz turističkim autobusom prema programu, smještaj u hotelu BOSNIA 4* u dvokrevetnim sobama na osnovi 2 noćenja s doručkom, razglede prema programu, pratitelja putovanja, razgled Sarajeva u pratnji lokalnog vodiča, jamčevinu i organizaciju putovanja

Cijena ne uključuje:

boravišna pristojba cc 1.30-1.50 eur po noćenju po osobi – obavezno plaćanje na licu mjesta u hotelu, ulaznice u kulturno-povijesne spomenike, tunel Spasa 10 KM, Vrelo Bosne 2 KM, putno osiguranje, obroke drugačije od navedenog.

 

Napomena: organizacija dočeka Nove godine na otvorenom je u nadležnosti gradskih vlasti i turističkih ureda. Organizator putovanja nema utjecaja na održavanje dočeka, koncerata, priredbi itd.


Minimalni broj putnika: 40

nova godina autobusom 1024x149 - Sarajevo | Nova godina

Naša preporuka