Ovo putovanje je isteklo. Za 6 sekundi preusmjerit ćemo vas na aktualnu ponudu putovanja.

Putovanje Beograd

Nova godina, 3 dana autobusom

Datum putovanja: 31.12.-02.01.2021.


Predviđeni hotel: In Hotel Beograd 4*

 1. dan, Zagreb – Beograd

Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u 06.00 sati. Slijedi ugodna vožnja prema Beogradu. Po dolasku slijedi panoramski razgled Novog Beograda: Vrata Beograda – beogradska Arena – Sava Centar. Vozimo se dalje kroz grad do poznate “Kuće cvijeća” i najljepšeg dijela Beograda – Dedinja. Posjetit ćemo Titov grob i posjetiti “Kuću cvijeća” (ulaznice uz doplatu). Vožnja do hotela. Smještaj. Odlazak do centra grada s voditeljem putovanja pješice i javnim prijevozom. Pripreme za najluđu noć u godini! Doček nove 2021. godine na otvorenom u organizaciji gradskih vlasti ili po želji u nekom od barova i klubova. Preporučujemo odlazak na poznate beogradske splavove gdje možete provjeriti zašto kažu da je noćni život u Beogradu najbolji. Mjesto je potrebno rezervirati unaprijed u vlastitom aranžmanu. Povratak u hotel javnim prijevozom i pješice. Noćenje.

2. dan, Beograd – Avala (fakultativno) – Beograd 

Kasniji doručak. Odlazak u razgled grada u pratnji lokalnog vodiča. Odlazimo do Kalemegdana, stare tvrđave iznad ušća Save u Dunav, simbola Beograda, zatim Knez Mihajlovom ulicom do Trga Republike. Slobodno vrijeme za šetnju po boemskoj Skadarliji. U popodnevnim satima, fakultativan odlazak do planine Avala, udaljene od centra Beograda 18 km. Prirodni kompleks Avale zaštićen je od 1859 a u srednjem vijeku na vrhu Avale nalazio se grad Žrnov, koji je i kontrolirao prilaz Beogradu. Turci su ga osvojili u 15. veku i preuredili ga za svoje potrebe. Na vrhu planine podignut je 1938. mauzolej, Spomenik Neznanom junaku, djelo Ivana Meštrovića posvećeno junacima iz Prvog svjetskog rata. U neposrednoj blizini je i Spomenik sovjetskim ratnim veteranima koji su tu doživeli avionsku nesreću 1964. U večernjim satima predlažemo fakultativnu večeru u jednom od restorana na Skadarliji, uz tradicionalne srpske specijalitete. Povratak u hotel javnim prijevozom i pješice. Noćenje.

3. dan, Beograd – Novi Sad – Zagreb 

Doručak i odjava iz hotela. Vožnja prema Novom sadu. Panoramski krug po gradu uz osnovno upoznavanje sa gradom (Bulevar Oslobođenja – glavna komercijalna zona grada; Židovska ulica sa najvećim židovskim kompleksom u Europi – Sinagoga, škola, općina; Srpsko narodno kazalište; SPENS – najveća sportska dvorana u Vojvodini; itd.). Odlazak u razgled grada: Petrovaradinska Tvrđava, Dunavski park i ulica, Zmaj Jovina ulica – glavna piješačka zona, Vladičanski dvor, Trg Slobode sa Katedralom i Gradskom kućom. Slobodno vrijeme za vlastite programme i ručak. Polazak za Zagreb u poslijepodnevnim satima. Dolazak u Zagreb predviđen je u večernjim satima.

 

Cijena aranžmana po osobi: 1.190 kn 1.090 kn first minute*

*First minute cijena vrijedi do popunjenja određenog broja kapaciteta

 

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
 • dva noćenja s doručkom u Beogradu u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama
 • sve razglede prema programu,
 • lokalni vodič u Beogradu,
 • voditelja putovanja – vođenje tijekom cijele ture na hrvatskom jeziku,
 • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja,
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.),
 • večeru na Skadarliji – 15 eur po osobi;
 • fakultativan odlazak na Avalu – 50kn po osobi (minimum od 20 prijavljenih osoba);
 • ulaznicu za „Kuću cvijeća“ – 2 € po osobi;
 • boravišnu pristojbu u iznosu od 2,00 eur po osobi po noćenju,
 • doplata za jednokrevetnu sobu – 490 kn po osobi (obavezna doplata ako osoba spava sama u sobi),
 • napojnicu za vozače i vodiča – po želji, nije obavezno, no ako ste zadovoljni uslugom, organizacijom i trudom naših vodiča, čistoćom autobusa, lijepo ih je nagraditi (preporuka prosječnog iznosa napojnice 2-5 eur po osobi; iznos napojnice ovisi o Vašoj procjeni i zadovoljstvu te može biti i viši, a određujete ga sami ukoliko istu želite ostaviti,
 • putno osiguranje: osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, oštećenja i gubitka prtljage, dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu, osiguranje za slučaj otkaza putovanja te osiguranje kojim se osiguravaju troškovi pomoći i povratka putnika u mjesto polazišta u slučaju nesreće i bolesti.

Popusti i doplate

 • hotel nema trokrevetnih soba, već apartman, doplata po osobi (za sve tri osobe) 100,00 kn,
 • doplata za polazak iz Čakovca i Varaždina 100 kn po osobi.

Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):

 1. za posebno sjedalo u autobusu:
 • 1 red – sj. 3,4 100 kn
 • 2 red – sj. 5,6,7,8 100 kn
 1. za dodatno prazno sjedalo u autobusu 250 kn (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:   

Za državljane RH viza za Republiku Srbiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.

 

Minimalan broj putnika za realizaciju programa: 40


Šifra aranžmana: 30

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na sljedećem: linku

Naša preporuka