Ovo putovanje je isteklo. Za 6 sekundi preusmjerit ćemo vas na aktualnu ponudu putovanja.

Bled i Bohinj

Datumi putovanja: 01.06., 13.07., 03.08., 24.08., 21.09., 8.10. 2019.


Plan izleta:

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 7,00 sati. Vožnja kroz Hrvatsku u smjeru Ljubljane te dalje prema Bledskom jezeru. Jezero Bled biser je slovenskih Alpa, koji je okružen planinskim vrhovima i vrhuncima na sredini jezera nalazi se otočić na kojem je crkva sv. Marije.  Dolaskom na Bled slobodno vrijeme za ručak, šetnju uz jezero ili vožnju do Bledskog otoka brodićem – pletnom  te možete zazvoniti zvonom za sreći i ispunjavanje želja. Svakako posjetite Bledsku utvrdu s koje se pruža čaroban pogled na jezero i okolicu, a kada ste već tamo preporučamo da kušate izvrsna vina u njihovoj vinariji. U poslijepodnevnim satima vožnja kroz slikovite predjele do Bohinjskog jezera i Ribčevog Laza. Ovdje možete prošetati do ušća Save Bohinjke u jezero i kamenog mosta te crkve sv. Ivana Krstitelja. Nakon kraće stanke nastavak vožnje do hotela Zlatorog.  Slobodno vrijeme do 18,00 sati kada je predviđen polazak za Zagreb. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

 

Cijena aranžmana po osobi: 165 kn

 

Cijena uključuje:

prijevoz autobusom turističke klase, pratitelja tijekom putovanja, organizaciju putovanja, troškove jamčevine, troškove organizacije i prodaje aranžmana i PDV

Cijena ne uključuje:

ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike, vožnju brodom po jezeru, fakultativne sadržaje, troškove osobne potrošnje.

Fakultativna doplata:

ulaznica u Bledski stari grad: 11,00
vožnja brodom Bledskim jezerom: 14,00 €

 

U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika agencija ima pravo promjene cijene ili otkaza putovanja.

Nadoplata po osobi za manji broj putnika (plaća se tjedan dana do putovanja):

za 40-44 putnika: 10 kn po osobi

za 35-39 putnika: 20 kn po osobi

za 30 -34 putnika: 30 kn po osobi

 

Minimalan broj putnika: 45


Šifra aranžmana: 17

Naša preporuka