London UEFA EURO 2020.

Putovanje zrakoplovom iz Zagreba

Datum putovanja: 12.06.-15.06.2021. (garantirani polazak)


1. dan, Zagreb – London

Sastanak putnika u zračnoj luci zračnoj luci Franjo Tuđman, u 12:25  kod šaltera informacija na odlaznom terminalu, gdje će Vam pratitelj putovanja podijeliti putnu dokumentaciju. Prijava za direktan let za London u 14:25. Po slijetanju u London u 16:00 sati, transfer do grada te panoramski razgled grada: Kensington gardens, Albert Memorial, Royal Albert Hall, Hyde Park, Westminsterska opatija, Parliament, Big Ben, London Eye, Trafalgar Square….. Smještaj u hotel u strogom centru grada i kraći odmor. Šetnja sa voditeljem putovanja pokraj British museuma do centra večernjeg života Londona. Predlažemo zajednički odlazak u tradicionalni pub na večeru. Kušajte čuveni fish&chips uz nezaobilazno pivo. Navečer predlažemo odlazak do najosvjetljenijeg i najužurbanijeg trga Londona – Piccadilly Circus. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2. dan, London 

Doručak. Razgled grada pješice i javnim gradskim prijevozom: prošetat ćemo po Whitehallu,  gdje su smještena vladina ministarstva, vidjeti Parlament i satnu kulu Big Ben, Downing street gdje se nalazi službena rezidencija britanskog premijera, slikati se uz nepomičnu kraljičinu stražu na Horse Guard Parade, prošetati St. James parkom do kraljevske rezidencije- Buckingham Palace. Posjetit ćemo najveći londonski trg Trafalgar Square na kojem se nalazi Nacionalna galerija sa svjetski poznatim majstorima likovne umjetnosti. Poslijepodne odlazak na utakmicu kupa UEFE Engleska-Hrvatska s početkom u 15:00 sati. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan, London – izlet u Greenwich

Doručak. Nastavak razgleda Londona. Predlažemo da napravite vožnju na poznatom kotaču London Eye i doživite London sa 137 m visine. Nakon toga predlažemo vožnju brodom po rijeci Temzi do Greenwicha kojim prolazi nulti meridijan, a Greenwich je poznat i po kraljevskim muzejima, najvećem pomorskom muzeju i opservatoriju. Na Greenwich marketu ćemo isprobati specijalitete svjetskih kuhinja po super povoljnim cijenama. Slobodno poslijepodne. Predlažemo odlazak u Tower of London (najstarija kraljevska rezidencija u kojoj se čuvaju kraljevski dragulji – jedna od TOP atrakcija Londona), šetnju preko Tower Bridgea južnom obalom Temze, takozvanim Queenswalk do jednog od najstarijih pubova u Londonu koji su posjećivali i Shakespeare i Charles Dickens, te do replike gusarskog broda Golden Hinde kojim je Sir Francis Drake u 16.st. oplovio svijet. Šetnja vodi do Shakespearova kazališta – The Globe theatre, Tate Modern galerije i preko Milenijskog mosta do predivne  katedrale St. Paul kojom dominira 108 m visoka kupola, druga po veličini nakon one Sv. Petra u Vatikanu. Slobodno vrijeme Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan, London – Zagreb

Doručak. Predlažemo odlazak u čuveni muzej voštanih figura – Madame Tussauds, najstariji muzej voštanih figura na svijetu. Za ljubitelje muzeja predlažemo i poznati British Museum, muzej povijesti koji se nalazi u blizini našeg hotela ili obiđite muzeje u četvrti Kensington, prema vlastitim afinitetima koji se nalaze jedan do drugog: Prirodoslovni muzej, Victoria i Albert muzej te Muzej znanosti (ulaz besplatan). Slobodo vrijeme.  Transfera do zračne luke. Direktan let za Zagreb u 15.55 sati. Slijetanje u Zagreb u 19:20 Kraj programa.

**Raspored obilaska je podložan promjenama prema procjeni pratitelja.

 

Cijena aranžmana po osobi: 3.990 kn 3.790 kn first minute*

Pristojbe zračnih luka i naknada za izdavanje zrakoplovne karte: 1.190 kn

*FM cijena je važeća do popunjenja određenog broja mjesta

Popusti: dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju – 500 kn. Mogućnost smještaja u pravoj trokrevetnoj sobi za 3 odrasle osobe (na upit), bez popusta.

Doplata za jednokrevetnu sobi: 1.090 kn

Cijena je rađenja na osnovi 24 putnika

 

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom prema programu
 • transfere autobusom zračna luka London Heathrow–hotel–Zračna luka London Heathrow
 • panoramski razgled grada javnim gradskim prijevozom i pješice
 • smještaj u hotel Royal National 3* u strogom centru grada na osnovi 3 noćenja sa engleskim doručkom u dvokrevetnoj sobi
 • licenciranog pratitelja na hrvatskom jeziku tijekom putovanja
 • organizaciju i pripremu putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1.190 kn – iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata
 • ULAZNICU ZA UTAKMICU ENGLESKA -HRVATSKA – agencija ne posreduje u kupovini ulaznica
 • ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana
 • fakultativne izlete
 • broke koji nisu uključeni u cijenu.

 

Eventualne doplate (okvirne cijene, točne cijene ćete dobiti u završnoj obavijesti):

 • vožnja na London Eye 25 GBP, Tower of London 25 GBP (cijene su okvirne i podložne su promjenama),
 • vožnja po rijeci Thames do Greenwicha (Westminster Bridge – Greenwich) 20 GBP,
 • nacionalni muzeji su besplatni (British Museum, National Gallery, Tate Modern, Victoria & Albert Museum, Science Museum, Natural History Museum i sl.)

 

Red letenja na British Airwaysu-u:

BA 849Zagreb14:25London16:00
BA 840London15:55Zagreb19:20

Težina prtljage: 1 komad prtljage do 23 kg koji se predaje i 1 komad ručne prtljage koji možete sa sobom ponijeti u putničku kabinu, maksimalne težine do 12 kg

Napomena: zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene vremena leta

 

Važne informacije:

Završnu obavijest dostavljamo Vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.). Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta. Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa. Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Ovo putovanje nije prilagođeno za putnike smanjene pokretljivosti zbog dosta hodanja i korištenja javnog gradskog prijevoza.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za državljane RH viza za putovanje u Englesku nije potrebna, ali je od 2021. godine za putovanje u Ujedinjeno kraljevstvo obavezna putovnica.

Uplate i rezervacije:

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimalno 30% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Za sva obročna plaćanja od 2-12 rata agencija obračunava manipulativne troškove u iznosu od 5%. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun i ugovor o putovanju. U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili da nas o uplati obavijestite e-mailom kako bismo je evidentirali te Vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, Vaša rezervacija nije potvrđena!

 

Minimalan broj putnika: 20 / Maksimalan broj putnika: 30


Šifra aranžmana: 16

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na sljedećem: linku

Naša preporuka