Ovo putovanje je isteklo. Za 6 sekundi preusmjerit ćemo vas na aktualnu ponudu putovanja.

Putovanje Gardaland

Putovanje autobusom iz Zagreba i Rijeke

Datum putovanja: 05.10.-06.10.2019.


1. dan, Zagreb/Rijeka – Gardaland

Polazak autobusa u 5:30 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom preko Karlovca i Rijeke (moguć ukrcaj putnika), uz kraća zaustavljanje na putu radi odmora. Po dolasku u PARCO NATURA VIVA, u okolici Verone, slijedi vožnja autobusom po Safari parku, u kojem životinje slobodno šeću, te šetnja zoološkim vrtom i Parkom dinosaura, s maketama u prirodnoj veličini. Tokom posjeta vidjet ćete zebre, žirafe, nosoroge, lavove, tigrove, čimpanze, vukove i mnoge druge životinje. Slijedi vožnja do hotela. Smještaj u hotel. Večera i noćenje.

2. dan, Gardaland – Rijeka/Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela i vožnja do zabavnog parka GARDALAND. Gardaland je smješten u mjestu Castelnuovo del Garda, na samoj obali jezera Garda, i jedan je od najpopularnijih zabavnih parkova u Europi. Park je podijeljen na tri cjeline, od kojih su svakako najposjećenije adrenalinske atrakcije i predviđene su za najhrabrije: SHAMAN, OBLIVION – THE BLACK HOLE, BLUE TORNADO, RAPTOR, MAGIC MOUNTAIN, SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE. Slijede avanturističke atrakcije, inspirirane pričama iz raznih dijelova svijeta i predviđene su za obiteljsku zabavu s manjom dozom adrenalina: COLORADO BOAT – FUGA DA ATLANTIDE – JUNGLE RAPIDS – RAMZES – MAMUT. Većina ovih atrakcije je na vodi i dobro je ponijeti rezervnu odjeću. I na kraju tu je Kraljevstvo fantazije s atrakcijama namijenjenima mlađoj djeci: PEPA PIG LAND (Novo 2018.) – KUNG FU PANDA AKADEMIJA – TRANSGARDALAND EXPRESS – 4D KINO – MAGIC VILLAGE – GARDEN CATERPILLAR. Predlažemo i posjet SEA LIFE akvariju, s jedinstvenim doživljajem morskog svijeta i podmorja. Odlazak iz Gardalanda u 18:00 sati. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi: 650 kn 590 kn first minute*

(vrijedi za uplate do 30 dana prije putovanja ili do popunjenja kapaciteta)

Doplata za 1/1 sobu 120 kn 

Popust: djeca do 12 godina 10% popusta na pomoćnom ležaju, odrasli 5% popusta na pomoćnom ležaju.

Mogućnost smještaja u obiteljskim sobama.

 

Cijena uključuje:

prijevoz turističkim autobusom, smještaj u hotel 3* u dvokrevetnim sobama TWC, polupansion, voditelja putovanja, organizaciju putovanja.

Cijena ne uključuje:

ulaznice za zabavne parkove, putno osiguranje, boravišnu pristojbu (obavezna doplata na recepciji hotela €1,40 po osobi, djeca do 14 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu).

 

ULAZNICE: plaćanje vodiču, na licu mjesta.

  • ulaznica za GARDALAND (za grupu od minimalno 20 osoba) €30; doplata za SEA LIFE €5
  • ulaznica za PARCO NATURA VIVA (za grupu od minimalno 25 osobe): odrasli €15; djeca 3-5 godina €6, djeca 6-12 godina €9

Šifra aranžmana: 07

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na sljedećem: linku

Naša preporuka