Ovo putovanje je isteklo. Za 6 sekundi preusmjerit ćemo vas na aktualnu ponudu putovanja.

Izlet u Gardaland – Oktoberfest

Putovanje autobusom iz Zagreba i Rijeke

Datumi putovanja: 14.09., 28.09.2019.

VRIJEDNOST VIŠE: Cjelodnevni boravak u Gardalandu od 10:00-21:00 sat!


GARDALAND je jedan od najvećih i najomiljenijih zabavnih parkova kako za djecu tako i za odrasle. Nalazi se u blizini jezera Lago di Garda, a tako ga privlačnim za velike i male posjetitelje čine brojne atrakcije, parkovi i predstave. Doživite i Vi nezaboravan svijet u Dolini kraljeva, svijetu gusara, brzacima prašuma. Čekaju Vas još brojne atrakcije kao što su: leteći otok, šalice koje se okreću, vlak Gardaland Express, grad Divljeg zapada, arapski suk, čarobno drvo, plavi tornado, vrtuljak Ikarus, svemirska vrtoglavica, najluđa kuća na svijetu, viteški turniri, brojne parade i show predstave…. NAJVEĆI HIT U GARDALANDU  X-RAPTOR – adrenalinska vožnja!!

Program:

Polazak turističkog autobusa sa Autobusnog kolodvora Zagreb u 01:00 sat sa perona 502-506, te ukrcaj putnika na odmorištu Vrata Jadrana kod Rijeke u 03:30 sati (polazak s Vrata Jadrana potrebno je prijaviti prilikom rezervacije aranžmana) vožnja uz kraća zaustavljanje putem radi odmora.

Dolazak u jutarnjim satima, te odlazak u GARDALAND SEA LIFE AQUARIUM Morski svijet (ulaznica uz doplatu) koji će Vas odvest na fascinantno putovanje gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove, … otkrivanje najljepših bića koja nastanjuju slatkovodni i morski planet. Uživanje u morskom svijetu sa tisućama stvorenja. Razgled traje oko sat vremena. Nastavak avanture u zabavnom parku GARDALAND (ulaznica uz doplatu), najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe, gdje nas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije koji je podijeljen na tri cjeline.

Prva je ADRENALINE za one najhrabrije uz rollercostere BLUE TORNADO, RAPTOR i OBLIVION- The Black Hole, SHAMAN, slobodni pad SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, obiteljska atrakcije MAGIC HOUSE…  Zatim ADVENTURE za sve uzraste, vlakić MAMMUT, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS, GUSARSKA ŠPILJA i RAMSES. I naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje, KUNG FU PANDA Academy, Prezzemolo Land, Saltomattoo – dječji slobodni pad, 4D kino i PEPA PIG  LAND namijenjena za djecu… Kao i veliki broj show programa PARADA, MAGIC SHOW…  Boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama do 21:00 sata. Dolazak u Rijeku i Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana: 280 kn 250 kn first minute*

*First minute cijena važeća je do popunjenja određenog broja kapaciteta.

 

Cijena aranžmana po osobi uključuje:

  • prijevoz udobnim turističkim autobusom,
  • voditelja putovanja,
  • sve razglede prema programu,
  • troškove organizacije i realizacije aranžmana.

Cijena ne uključuje:

ulaznice za zabavne parkove, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi

Obavezna doplata (uz rezervaciju):

  • Ulaznica za GARDALAND (za grupu od minimalno 20 osoba): 220 kn
  • Djeca niža od 1 metar BESPLATAN ULAZ (prema stanju iz siječnja 2018. godine – cijene mogu biti podložne promjeni)
  • Ulaznica uključuje neograničeni broj vožnji na svim atrakcijama.

DOPLATA ZA ULAZNICU SE LIFE AQUARIUM (po želji na licu mjesta):

– Mogućnost doplate za SEA LIFE AQUARIUM na licu mjesta 5€ po osobi (uz kupljenu ulaznicu za Gardaland)
(prema stanju iz siječnja 2017. godine – cijene mogu biti podložne promjeni)

Cijena aranžmana rađena je na bazi minimalno 40 osoba.


Šifra aranžmana: 43

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na sljedećem: linku

Naša preporuka