Barcelona 4 dana zrakoplovom, 19.10.

Pošalji upit

Više informacija na:
01/481 9805; 01/481 1389
ili kontakt e-mail

Cijena od: 2.190 kn


Barcelona je jedan od najljepših gradova na svijetu, a zadivit će vas njegove kulturne znamenitosti, arhitektura i raznolikost.


Preuzmi PDF aranžmana

16

Datumi putovanja:

19.10.-22.10.2017. (garantirani polazak)

 

1. dan, Zagreb – Barcelona

Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci ''Pleso'' kod šaltera Informacija u 13:30. Podjela putne dokumentacije te let za Barcelonu u 15:20.  Slijetanje u Barcelonu u 17:30. Nakon obavljanja pograničnih formalnosti vožnja autobusom i panoramski razgled grada: Avenija Diagonal, najvažnija ulica koja dijeli Barcelonu na istočni i zapadni dio, Now Camp, Plaza Espana, Pueblo Espanol, Monjuic- olimpijski stadion, Plaza Catalunya- središnji gradski trg, točka gdje se “Stari grad” susreće s “Novim”, neke od najzanimljivijih gradskih ulica kreću s tog trga,a jedna od najznamenitijih kojom prolazimo je i  Paseo de Gracia gdje se nalaze fascinantne Gaudijeve kuće Casa Batlo i Casa Mila...Dolazak u hotel. Prijava i smještaj u sobe. Nakon kraćeg odmora, odlazak s pratiteljem putovanja javnim prijevozom i pješice do centra grada. Nakon orijentacionog razgleda slobodno vrijeme.  Povratak u hotel. Noćenje. 

2. dan, Barcelona

Nakon doručka, odlazak s pratiteljem putovanja javnim prijevozom i pješice: Plaza Catalunia, Gotička četvrt, najstariji dio grada, jedna od najsačuvanijih i najljepših u Europi sa spletom uskih krivudavih uličica i katedralom iz 14. i 15. stoljeća, sjajnim primjerom katalonske gotike, prošetat ćemo Ramblom, najživljom gradskom avenijom, zajedno ćemo posjetiti živopisnu gradsku tržnicu „La Boquería“* poznatu po bogatoj ponudi lokalnih proizvoda, smještenu na Rambli. Prošetat ćemo do Kolumbova spomenika koji je visok 60 m i podignut na mjestu gdje je Kolumbo pristao s brodom nakon otkrića Amerike. Slobodno vrijeme. Svakako preporučamo posjet jednom od najvećih europskih Akvarija. U poslijepodnevnim satima mogućnost fakultativnog odlaska u Španjolsko selo (Pueblo Español), gdje se na 49 000 m2 nalaze replike svih najpoznatijih građevina i stilova gradnje u Španjolskoj. U večernjim satima zajednički odlazak na otvorenu predstavu « Magične fontane », čudesnu igru svjetlosti, vode i glazbe na Plazi Espańa. Noćenje.

3. dan, Barcelona - Montserat

Doručak. Predlažemo poludnevni izlet do veličanstvenog Montserata, najvećeg katalonskog svetišta koji se smjestio u masivu „ nazubljene planine“. U benediktinskom samostanu nalazi poznati kip „ Crne gospe „ koju je papa Leu XIII proglasio arijansko svetište Montserrat, sveticom zaštitnicom Katalonije. Povratak u Barcelonu. Slobodno poslijepodne za vlastite sadržaje. Predlažemo posjet mističnom Gaudijevom remek djelu, crkvi Sagrada Familia ili posjet čuvenom stadionu FCI Barcelona, Camp Nou. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan, Barcelona – Zagreb 

Doručak i odjava iz hotela. Odlazak s pratiteljem putovanja pješice do Parka Güell, remek-djela Antonija Gaudíja (dio Unescove svjetske baštine), jednog od najljepših vidikovaca i simbola grada. Slobodno vrijeme. Preporučujemo individualan posjet Picassovom muzeju, smještenom u jednoj od najljepših srednjovjekovnih uličica u Barceloni ili fondaciji Joana Miróa, koja se nalazi na Montjüicu- olimpijskom brdu nakon čega predlažemo vožnju žičarom do luke pri čemu možete uživati u prekrasnoj panorami na grad. Za sve one koji se žele opustiti tu je predivna Barceloneta gdje možete uživati u fantastičnoj  atmosferi.  Nastavak transfera do zračne luke. Prijava na direktan let za Zagreb. Polazak za Zagreb u 18:20. Dolazak u Zagreb u 20:20.

 

Cijena aranžmana u dvokrevetnoj sobi po osobi: 2.390 kn

 

Zrakoplovne pristojbe i naknade: 1.190 kn

 

Cijena uključuje:

povratni prijevoz zrakoplovom iz Zagreba do Barcelone,

smještaj u hotelu ¾* na bazi 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi

transfer od/do zračne luke u Barceloni,

razglede prema programu, 

licenciranog pratitelja putovanja za vrijeme putovanja

pripremu i organizaciju putovanja te jamčevno osiguranje

 

Cijena ne uključuje:

boravišnu/turističku pristojbi – 1 € po osobi/noćenju

zrakoplovne pristojbe i naknade (obavezna doplata 1190  kn)

doplatu za jednokrevetnu sobu od 990 kn

ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje

karte javnog  gradskog  prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu

osiguranje od otkaza putovanja (preporučujemo)

 

Fakultativna ponuda:

Poludnevni izlet Montserrat: 380 kn ili 50 € (minimalno 15 prijavljenih putnika, prijava u agenciji)

Flamenco show uz večeru: 300 kn ili 40 €

 

Informativne cijene individualnih ulaznica ( moguća promjena do datuma putovanja):

Pueblo Español: 13 Eur

Aquarium: 19 Eur

Sagrada Familia: 16 Eur

Casa Batlo:  18 Eur

Katedrala: 6,50 Eur

Muzej Picasso: 12 Eur

Camp Nou Muzej:  23Eur

Informacije o avio prijevozniku: Croatia Airlines

Minimalan broj putnika: 24

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na slijedećem linku.

Pošalji upit

Više informacija na:
01/481 9805; 01/481 1389
ili kontakt e-mail


Stranica:
1234