Putovanje u New York

Putovanje zrakoplovom iz Zagreba

Datum putovanja: 05.10.-10.10., 20.11.-25.11.2018. (garantirani polasci)


1. dan, Zagreb – Pariz – New York

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova za Pariz na liniji AF1561 (Air France) u 15 sati. Po dolasku u Pariz u 17 sati, nastavak leta za New York na liniji AF008 (Air France) u 19 sati. Dolazak u New York u 21.15 sati po lokalnom vremenu. Nakon obavljanja graničnih formalnosti slijedi transfer do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan, New York

U jutarnjim satima slijedi odlazak na poludnevni razgled grada u trajanju od 4 sata: Midtown i Lower Manhattan, Lincoln Center, Peta Avenija, Rockefeller Center, Times Square, Empire State Building, Greenwich Village, SoHo, Chinatown, Little Italy, Financial District. Ostatak dana slobodan za šetnju, kupovinu i odmor. Za večernju razonodu predlažemo (uz doplatu) posjet jednom od broadwayskih kazališta sa svjetski poznatim predstavama: Mamma Mia, Lion King, Chicago, Phantom of the Opera. Noćenje.

3. dan, New York

Dan za vlastito otkrivanje grada. Predlažemo (u vlastitoj organizaciji) odlazak na Ellis Island i posjet Kipu Slobode. Vožnja trajektom prema otoku Liberty (tu se nalazi Kip Slobode) i otoku Ellis, dolaznoj točki za 17 milijuna useljenika od 1892. do 1954. godine, ili odlazak u jedan od mnogobrojnih muzeja: “MoMA” (Muzej moderne umjetnosti), Guggenheim, Metropolitan. Za večernju zabavu predlažemo vožnju brodom oko Manhattana uz večeru. Noćenje.

4. dan, New York

Predlažemo šetnju Petom avenijom, Central Parkom ili kupovinu u robnim kućama Macy’s, Sax, Bloomingdales… Ili predlažemo cjelodnevni odlazak u čuveni shopping Mall Woodbury Commons – trgovački centar s više od 220 trgovina u kojem se može kupiti odjeća najpoznatijih svjetskih kreatora po tvorničkim, odnosno znatno sniženim cijenama (Burberry, Calvin Klein, Donna Karan, Giorgio Armani, Gucci, Max Mara, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Timberland i drugi). Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan, New York – Amsterdam

Odjava iz hotela do 11 sati. Slobodno vrijeme za zadnju kupovinu i obilazak gradskih znamenitosti. Organizirani prijevoz do zračne luke i polijetanje zrakoplova za Amsterdam na liniji KL646 (KLM) u 18.30 sati. Noćni let s obrocima za vrijeme leta.

Za polazak 05.10.

Organizirani prijevoz do zračne luke i polijetanje zrakoplova za Amsterdam na liniji DL048 (Delta Airlines) u 19.40 sati. Noćni let s obrocima za vrijeme leta.

6. dan, Amsterdam – Zagreb

Dolazak u Amsterdam u 7.50 sati. Nastavak leta za Zagreb na liniji KL1941 (KLM) u 12.10 sati. Dolazak u Zagreb u 14.00 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Za polazak 05.10.

Dolazak u Amsterdam u 9.15 sati. Nastavak leta za Zagreb na liniji KL1941 (KLM) u 13.05 sati. Dolazak u Zagreb u 14.55 sati po srednjoeuropskom vremenu.

 

Cijena aranžmana po osobi za polazak 05.10.:

– u dvokrevetnoj sobi: 6.690 kn

– u trokrevetnoj sobi:6.590 kn

 

Cijena aranžmana po osobi za polazak 20.11.:

– u dvokrevetnoj sobi: 6.290 kn 5.990 kn first minute*

– u trokrevetnoj sobi: 5.990 kn 5.690 kn first minute*

*First minute cijene aranžmana važeće su do popunjenja određenog broja mjesta 

 

Doplata za zrakoplovne pristojbe: 2.890 kn 

*Iznos zrakoplovnih pristojbi podložan je promjenama

 

RED LETENJA NA POLASKU 20.11.2018.:

20.11.2018.          ZAGREB                 PARIZ                     09:00     11:05

20.11.2018.          PARIZ                      NEW YORK            15:35     18:20

24.11.2018.          NEW YORK            PARIZ                     22:55     12:00+1 (25.11.)

25.11.2018.          PARIZ                     ZAGREB                 15:00     16:55

 

Cijena po osobi uključuje:

– prijevoz zrakoplovom prema programu (ekonomska klasa),

– smještaj na osnovi 4 noćenja bez doručka u hotelu Double Tree Metropolitan by Hilton u standard dvokrevetnoj sobi

– transfer na relaciji zračna luka – hotel – zračna luka,

– poludnevni razgled grada u pratnji vodiča,

– pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku,

– jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Cijena po osobi ne uključuje:

– zrakoplovne pristojbe 2.890 kn (obavezna doplata kod prijave, podložno promjenama)

– američku vizu 160 USD (ne posredujemo u pribavljanju američke vize, potreban je osobni dolazak),

– fakultativne izlete, dodatne transfere, obroke i usluge,

– napojnice za lokalne vodiče i vozače (plaćanje na licu mjesta)

– putno osiguranje (preporučujemo).

– doplata za jednokrevetnu sobu: 3.300 kn (na upit)

 

Napomene:

Kategorizacija hotela u Sjedinjenim Američkim Državama odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji u zemlji u koju se putuje i može biti različita od europskih standarda.

Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte cca 14-7 dana prije putovanja, a prema uvjetima zrakoplovne kompanije koji vrijede za grupe izdaju se za sve putnike u jednom danu.

Molimo da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr

Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja, kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti. Agencija zadržava pravo promjene redoslijeda programa, ali se obvezuje da će se program izvršiti u cijelosti.

U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.

Putovnica mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci nakon ulaska u zemlju. Prilikom rezervacije putovanja obavezno je dostaviti kopiju putovnice prodajnom mjestu. Za putnu dokumentaciju (putovnica, zrakoplovna karta) odgovoran je isključivo putnik.

 

Viza:

Viza za SAD je potrebna. Agencija ne vrši pribavljanje vize za SAD. Izdaje se u Zagrebu u roku od 2 radna dana. Detaljnije informacije o potrebnoj dokumentaciji za izdavanje vize zatražite na Internet stranici američkog veleposlanstva https://hr.usembassy.gov/hr/. Nevaljane putne isprave, odnosno neodobravanje američke vize koji imaju za posljedicu odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obavezuju agenciju te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja.

Minimalni broj putnika: 15


šifra aranžmana: 06

 

Naša preporuka