Kuba

Putovanje Kuba  – svakodnevni polasci  


1. dan, Zagreb

Polazak iz zagrebačke zračne luke te uz jedno presjedanje dolazak u Havanu u večernjim satima. Organiziran doček predstavnika agencije te transfer do hotela u Havani. Smještaj i slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.

2. dan, Havana

Doručak. U jutarnjim satima u hotel po vas stiže vodič te je organiziran razgled kolonijalne Havane u obliku privatne pješačke ture gdje ćete u tri sata imati priliku od vodiča saznati sve najvažnije detalje i upoznati se s poviješću Stare Havane. Ostatak dana slobodan za osobne programe. Noćenje.

3. dan, Havana

Doručak. Slobodan dan za osobne programe i razgledavanje grada.  Noćenje.

Fakultativno: mogućnost odlaska uz nadoplatu na cjelodnevni izlet u Pinar del Rio & Vinales. Imati ćete priliku posjetiti tvornice likera i cigareta te slikovito selo Vinales sa svojim poznatim vapnenačkim stijenama. Također će biti prilike za posjetiti farmu poljoprivrednika uzgajivača duhana gdje će biti organiziran ručak. Prije povratka u Havanu još slijedi vožnja brodom kroz indijsku špilju.

4. dan, Havana – Varadero

Doručak. Slobodan dan za osobne programe i razgledavanje grada. Noćenje.

Fakultativno: mogućnost odlaska uz nadoplatu na večernji cabaret show Tropicanu. Tropicana je jedan od najpoznatijih cabareta na svijetu s više od 200 umjetnika i live orkestrom. Prepustite se zavodljivim ritmovima kubanske glazbe te šarmantih plesača u idiličnom ambijentu lokalnoga vrta.

5. dan, Havana – Varadero

Doručak. Odjava iz hotela i transfer na grupnoj osnovi turističkim autobusom do hotela u Varaderu. Smještaj i slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje na osnovi all inclusiva.

6.-8. dan, Varadero

Slobodni dani za uživanje u plažama i moru ovog najpoznatijeg i najljepšeg ljetovališta na Kubi. 3 noćenja na osnovi all inclusiva.

Fakultativno: mogućnost rezerviranja uz nadoplatu raznih i mnogobrojnih poludnevnih izleta ili aktivnosti (vodeni sportovi, izleti brodom, ronjenje…).

 9. dan, Varadero – Havana – Zagreb

Doručak. Slobodno prijepodne te odjava iz hotela. Transfer do zračne luke u Havani na privatnoj osnovi te u poslijepodnevnim satima let do Zagreba uz pripadajuće presjedanje.

10. dan, Zagreb

Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima.

 

Putovanje Kuba – cijena aranžmana od 12.590 kn po osobi 

Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti minimalno 50% ukupnog iznosa

Važna napomena: navedena cijena je informativna. Kalkulacija aranžmana bazirana je na najnižoj ekonomskoj klasi u zrakoplovu. Točna cijena aranžmana zavisi od raspoloživosti klasa u zrakoplovu u trenutku rezervacije putovanja. Ponuđeni program je prijedlog aranžmana za Vaše putovanje. Informacije o cijeni, kao i raspoloživost smještaja i zrakoplovnih karata, mogu se dobiti u agenciji u roku od 48 sati od postavljenog upita.

 Cijena aranžmana uključuje:

 • povratne letove na relaciji Zagreb – Havana s pripadajućim presjedanjima
 • zrakoplovne pristojbe
 • smještaj u hotelima 3* i 4* u standard dvokrevetnoj sobi na osnovi 8 noćenja kako slijedi: 4 noćenja u Havani s uslugom doručka te 4 noćenja u Varaderu s uslugom all inclusiva
 • transfere od zračne luke do hotela u dolasku i od hotela do zračne luke u odlasku na privatnoj osnovi
 • transfer od hotela u Havani do hotela u Varaderu na grupnoj osnovi turističkim autobusom
 • organizirani razgled kolonijalne Havane u obliku pješačke ture na privatnoj osnovi uz vodiča na engleskom jeziku
 • usluge predstavnika lokalnog agenta na engleskom jeziku u destinaciji
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • trošak vize 450 kn po osobi
 • fakultativne izlete i ulaznice za objekte koji se posjećuju (vodiči za sve izlete na engleskom jeziku)
 • usluge koje nisu navedene u programu
 • troškove osobne prirode
 • izlazna taksa u iznosu od 30$ po osobi
 • zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja

 

Minimalan broj putnika: 2


Šifra aranžmana: 25 

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na sljedećem: linku

Naša preporuka

Bali | 10 i 15 dana

Bali | 10 i 15 dana

Već od 5 495 KN

Otkrijte čarobni Bali - ugodna klima, ljubazni domaćini, raznovrsna hrana. U cijenu aranžmana uključeni zanimljivi izleti. Svakodnevni individualni polasci iz …

Zanzibar | Svakodnevni polasci

Zanzibar | Svakodnevni polasci

Već od 7 990 KN

Plaže Zanzibara već godinama nose epitet najljepših plaža svijeta i to ne bez razloga. Kristalno bistro more u kojem se …