Putovanje Doha

Putovanje zrakoplovom iz Zagreba

Datumi putovanja: 20.11.-24.11.2018., 29.12.-02.01.2019.


1. dan, Zagreb – Doha

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji QR216 (Qatar Airlines) u 09:05 sati. Obrok za vrijeme leta. Dolazak u Dohu u 16:35 sati. Po dolasku slijedi organizirani prijevoz prema hotelu i smještaj u sobe. U večernjim satima odlazak u šetnju gradom s voditeljem putovanja i mogućnost odlaska na večeru. Noćenje.

2. dan, Doha

Doručak. Odlazak u razgled ovog brzorastućeg i uzbudljivog grada kontrasta. Obilazak počinje tradicionalnim dijelom Dohe gdje se nalaze soukovi sa začinima, tekstilom, zlatni souk Waqif Heritage i  umjetničke galerije. Odlazak u arhitektonsko remek djelo, muzej islamske umjetnosti gdje je izložena najveća kolekcija primjeraka islamske kulture s tri kontinenta u razdoblju od 7.-19.st. Zatim slijedi panoramska vožnja prema novom dijelu grada – otoku The Pearl, marini i rezidencijalnim tornjevima Porto Arabia te po putu stajanje na foto stop s pogledom na Dohu. Posjet kulturološkom selu Katara i zapadnom zaljevu odakle se ujedno možete diviti starim utvrdama poput Barzan Tower i modernim neboderima kao što su Al Fardan Towers, zgrada parlamenta, itd. Povratak u hotel i noćenje.

3. dan, Doha 

Doručak. Slobodan dan za vlastite aktivnosti i istraživanje grada. Preporučujemo odlazak na fakultativni izlet (uz doplatu) u pustinju prema jugu Qatra. Nezaboravna vožnja po dinama nakon čega slijedi odlazak u beduinski kamp orijentalnog ambijenta koji se nalazi na obalama prekrasnih kristalno bijelih plaža. Po dolasku možete uživati u plivanju, igrama na plaži, vožnji na quadovima, daskanju na dinama, itd. Za to vrijeme će vam kuhari pripremiti ručak (roštilj). Povratak u hotel, noćenje.

4. dan, Doha

Doručak. Slobodan dan za vlastite aktivnosti i istraživanje grada. Preporučujemo odlazak organiziranim transferom na shopping turu (uz doplatu) u Qatar Mall, veliki i glamurozni shopping centar u kojem se nalazi preko 400 trgovina uključujući luksuzne i svjetski poznate brendove. Slobodno vrijeme za shopping i ručak. Povratak u hotel i noćenje.

5. dan, Doha – Zagreb

Tijekom noći odjava iz hotela i organizirani transfer u zračnu luku. Prijava na let QR215 i polijetanje zrakoplova u 01:50 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 06:00 sati.

 

Cijena paket aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi

  • za polazak 20.11.: 6.390 kn 6.070 kn first minute*

  • za polazak 29.12.: 6.990 kn  6.640 kn first minute*

Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe:  1.990 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.390 kn

*First minute cijena važeća je do 60 dana do putovanja.

 

Cijena aranžmana uključuje:

Prijevoz zrakoplovom Zagreb – Doha – Zagreb, 4 noćenja s doručkom u hotelu 4*, povratni transfer zračna luka – hotel, uslugu voditelja putovanja i lokalnog vodiča, poludnevni razgled Dohe, organizaciju i pripremu putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje:

Zrakoplovne pristojbe, fakultativne izlete, uslugu napojnice, putno osiguranje.

 

Fakultativni izleti (cijene po osobi):

Cjelodnevni izlet u pustinju                    750 kn

Poludnevni odlazak u shopping              460 kn

 

Obvezne doplate: zrakoplovne pristojbe, napojnice (20 usd – plaćanje na licu mjesta).

 Viza: Potrebna. Dobiva se besplatno po ulasku u zemlju u zračnoj luci.

 

Napomena:

Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ovisno o redu letenja, radnim vremenima znamenitosti koje se posjećuju ili držanim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.

 

Kopiju putovnice potrebno je dostaviti agenciji prilikom rezervacije putovanja. Putovnica mora biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju.

Minimalan broj putnika: 15


Šifra aranžmana: 03

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na sljedećem: linku

Naša preporuka