Ovo putovanje je isteklo. Za 6 sekundi preusmjerit ćemo vas na aktualnu ponudu putovanja.

Putovanje u Japan

Putovanje zrakoplovom iz Zagreba, 11 dana/8 noćenja

Vrijednost više: letovi Emirates, svi razgledi i izleti s vodičima, super brzi vlakovi, obroci

Datum putovanja: 13.04.-23.04.2020.


1. dan, Zagreb – Dubai

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Let prema Dubaiju na liniji EK130 (Emirates)  u 15.25 sati. Dolazak u Dubai u 23 sata po lokalnom vremenu.

2. dan, Dubai – Tokyo

Nastavak putovanja prema Tokiju na liniji EK318 (Emirates) u 02.40 sati. Dolazak u Tokio predviđen je u 17.35 sati po lokalnom vremenu. Nakon carinskih formalnosti sastanak s predstavnikom lokalnog agenta i organizirani prijevoz do hotela. Smještaj i noćenje.

3. dan, Tokyo

Doručak u hotelu. Sastanak grupe s lokalnim vodičem i odlazak na cjelodnevni razgled grada autobusom i pješice. Meiji Shrine, Imperial Palace Plaza, Trg carske palače, rezidencija japanskog cara, okružena visokim zidom i jarkom s vodom, zauzima područje najskupljih kvadratnih kilometara na svijetu. Asakusa, Sensoji hram i Nakamise.  Ručak tijekom razgleda (uključen u cijenu). Povratak u hotel, noćenje.

4. dan, Tokyo – planina Fuji i Hakone – Tokyo

Doručak u hotelu. Predlažemo fakultativno (uz doplatu) odlazak u cjelodnevni izlet na planinu Fuji i u Hakone. U 8.45 sati sastanak grupe s lokalnim vodičem na engleskom jeziku. Vožnja u trajanju od oko 2 sata uključujući zaustavljanje radi pauze za odmor. Dolazak u Hakone oko 11.30 sati te panoramski razgled. Ručak u lokalnom restoranu (uključen u cijenu). Vožnja žičarom do jednog od vrhova (predviđen je Mr.Komagatake), u slučaju lošeg vremena ili lošije vidljivosti sukladno tome bit će organizirana i žičara do adekvatnog vrha. Odlazak u vožnju po jezeru Ashi, nakon kojeg organizirani povratak autobusom u Tokyo s predviđenim dolaskom u hotel između 18 i 20.30 sati. Noćenje.

5. dan, Tokyo – Takayama

Doručak i odjava iz hotela. Molimo da prtljagu ostavite u 7.30 sati na recepciji hotela (1 komad velike prtljage po osobi). Prtljaga će biti preuzeta od strane agencije i organiziranim, zasebnim transferom bit će prevezeno u hotel u Kyotu. Izdvojite ručnu prtljagu dostatnu za 3 dana. U 8.15 sati sastanak s lokalnim vodičem kod recepcije hotela. Odlazak do Tokyo stanice za vlak do 8.47 sati, vožnja do Nagoya stanice, promjena vlaka te dolazak na Takayama stanicu u 13.10 sati. Tu će Vas dočekati transfer i odvesti Vas do hotela. Večera i noćenje.

6. dan, Takayama – Shirakawago – Takayama

Doručak u hotelu. Odlazak u organizirani razgled (ručak u lokalnom restoranu je u cijeni). Šetnja po Takayami,  kroz ulicu Kamisannomachi u kojoj se nalazi najviše povijesnih zgrada, poznata je trgovačka ulica, gdje se proizvodila razna roba, među kojima je i sake, kojeg možete svježeg kušati. U selu Shirakawago vidjet ćete zaselak s kućama koje spadaju u kulturnu baštinu pod zaštitom UNESCO-a. Obilazak obiteljske kuće Kanda stare 160 godina. Posjet Gasshouzukuri tradicionalnoj kući. Večera. Noćenje u hotelu.

7. dan, Takayama – Kanazawa

Doručak i odjava iz hotela. Organizirani prijevoz autobusom do Kanazave. Kanazawa je grad dvorac, kojim je vladao utjecajni vođa od 17. do druge polovice 19. stoljeća. Grad koji nije pretrpio ratna razaranja niti neke veće prirodne katastrofe. Zadržala je većinu povijesnih kuća i tradicionalnih rukotvorina i običaja. U šetnji gradom ili koristeći javni prijevoz neki od lokaliteta koje svakako vrijedi posjetiti su: Omicho Market, Kenrouken vrtovi, Shimahouse i Higashichayagi; Nomura samurai housee. Smještaj u hotel. Večera i noćenje

8. dan, Kanazawa – Nara – Kyoto

Doručak i odjava iz hotela. Odlazak do Kanazawa stanice te brzim vlakom vožnja do Kyota gdje presjedate na lokalni vlak za Naru. Razgled Nare: Todaiji Hram, Nara Park, Kofukuji hram. Povratak u Kyoto, smještaj u hotel. Večera i noćenje.

9. dan, Kyoto

Nakon doručka odlazak na cjelodnevni razgled grada autobusom (panoramski i pješački razgled). Sastanak s lokalnim vodičem u 9 sati na recepciji hotela. Odlazak do svetišta Fushimi Inari, zatim odlazak do Kinkakuji hrama poznatog po svom zlatnom paviljonu i kontrastu boja lišća na drveću u vrtovima koji ga okružuju.  Pauza za ručak u lokalnom restoranu (uključen u cijenu programa). Nastavak  razgleda, Dvorac Nijo i odlazak do Gion dijela grada. Završetak razgleda je u 17 sati, no predlažemo Vam nastavak šetnje i samostalno povratak javnim prijevozom do hotela (uz naputke lokalnog vodiča i pratitelja) kako bi doživjeli grad u potpunosti. Noćenje.

10. dan, Kyoto – Hirošima – Kyoto – Dubai

Doručak i odjava iz hotela. Predlažemo, fakultativno uz doplatu izlet u Hirošimu s uključenim ručkom. Odlazak od stanice vlaka vožnja do Hiroshime. u  Razgled Hiroshime pješice i javnim prijevozom. Odlazak do kupole atomske bombe i u Muzej i Memorijalni park mira. Ručak u lokalnom restoranu (uključen u cijenu). Odlazak do otoka Miyajima, vožnja trajektnom u trajanju od dvadesetak minuta. Povratak brzim vlakom do Kyota i nastavak prema zračnoj luci Kansai. Prijava na let na liniji EK 317 (Emirates) za Dubai u 23.45 sata.

11. dan, Dubai – Zagreb

Dolazak u Dubai u 05.15 sati. Nastavak putovanja  na liniji EK129 (Emirates) u 8.30 sati. Dolazak u Zagreb u 12.35 sati.

 

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 19.990 kn 19.490 kn first minute*

*First minute cijena je važeća do popunjenja određenog broja kapaciteta

Obavezne doplate po osobi: zrakoplovne pristojbe 3.490 kn (doplata kod prijave, podložno promjenama), napojnice: 8 eur po osobi/danu za lokalnog vodiča i vozača (plaćanje na licu mjesta pratitelju putovanja).

 

Cijena uključuje:

prijevoz zrakoplovom prema programu (ekonomska klasa), smještaj u hotelima 3*/4* u dvokrevetnim sobama na osnovi 8 noćenja s doručkom (3 noćenja u Tokiju, 2 noćenja u Takayami, 1 noćenje u Kanazawi, 2 noćenja u Kyotu), obroci prema programu (8 x doručak, 4 x ručak i 2 x večere), sve karte za  vlakove turističke klase, prijevoz klimatiziranim autobusom, razgledi prema programu u pratnji lokalnog vodiča, ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgleda, voditelja putovanja na hrvatskom jeziku, troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje: 

zrakoplovnu pristojbu 3.490 kn,  doplatu za jednokrevetnu sobu 5.650 kn, napojnice, dodatne usluge, obroke i izlete, paket putnog osiguranja (preporučujemo).

 

Moguće doplate (rezervacije i uplate isključivo prilikom rezervacije putovanja uz provjeru cijene)

  • cjelodnevni izlet Mt.Fuji i Hakone, s uključenim ručkom 1.050 kn
  • cjelodnevni izlet Mr. Fuji i Hakone, bez ručka 895 kn
  • cjelodnevni izlet Hiroshima s uključenim ručkom, 2.950 kn

Minimum prijavljenih osoba za izlete: 10

 

Viza: nije potrebna. Kopiju putovnice prilikom rezervacije putovanja potrebno je dostaviti prodajnom mjestu.

Važne napomene:

Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja, kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtijeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti. Nevaljane putne isprave koje imaju za posljedicu odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obavezuju Azur Tours te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja.


Minimalni broj putnika: 20

Naša preporuka