Opis hotela:

Hotel Ghazala Beach 4* smješten je uz dugu obalnu promenadu Naama Bay, koja nudi brojne mogućnosti za shopping i zabavu. Idealan je odabir za živahan i zanimljiv odmor.

Resort je smješten neposredno uz privatnu pješčanu plažu.

U glavnoj zgradi nalaze se recepcija, bar, lounge, internet cafe (uz doplatu), u blizini glavnog restorana manji shopping centar, veliki bazen sa odvojenim bazenom za djecu, dodatni grijani bazen.

Korištenje ležaljki, suncobrana i ručnika uz bazen i na plaži je besplatno.

Sobe:

Standard soba/ Bungalow uz bazen

Opremljenost: kada ili twc, klima uređaj, telefon, satelitska tv, mini bar, sef, telefon, fen, kut za sjedenje, balkon ili terasu.

Cijena po osobi za boravak u trajanju od tjedan dana već od 2.300 kn

Za konkretan termin, molimo da nam pošaljete upit. Zbog svakodnevnih promjena cijena od strane partnera, molimo da konačnu cijenu i raspoloživost provjerite sa našim agentom prodaje.

 

Cijena aranžmana uključuje:

povratnu zrakoplovnu kartu do Sharm el Sheikh-a (moguće luke polaska/povratka: Ljubljana/Budimpešta/Beč), zrakoplovne pristojbe, smještaj u odabranom terminu u trajanju 8 dana/7 noćenja, uslugu navedenu pored hotela, slovenskog predstavnika na destinaciji, organizaciju putovanja i zakonsku jamčevinu.

Cijena aranžmana ne uključuje:

Vizu za Egipat (obavezna doplata na licu mjesta 28 € po osobi), transfer do zračne luke (mogućnost povratnog transfera na upit i uz doplatu), parking u zračnoj luci, fakultativne izlete, putno osiguranje (preporučamo), troškove osobne prirode.

 

Polasci:

ODLAZAK DAN ODREDIŠTE
LJUBLJANA UTORAK ( od 12.06. – 30.10.2018 ) SHARM EL SHEIKH
BEČ PETAK SHARM EL SHEIKH
BUDIMPEŠTA SRIJEDA SHARM EL SHEIKH

 

Viza:

Za ulazak u Egipat, hrvatskim je putnicima potrebna viza. Ona se obično dobiva neposredno pri ulasku u Egipat i cijena joj je 28 € po osobi (s troškovima posredovanja). Putovnica mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci od dana izdavanja vize. S obzirom na to da se uvjeti za ulaz mogu promijeniti, molimo goste da prije polaska kod nadležnih organa provjere uvjete za ulazak u Egipat. Sva djeca (od rođenja) za ulaz moraju imati vlastitu putovnicu. Upis u drugim putovnicama nije dozvoljen. Pri ulasku je potrebno ispuniti formular, gdje se upisuju podatci iz putovnice i o boravku u mjestu ljetovanja.

Osobe kojima je potrebna šengenska viza, kod rezervacije destinacije koja se nalazi izvan šengenskog područja, moraju dobiti tzv. „višekratnu šengensku vizu“, kako bi se mogli vratiti u zemlju na šengenskom području. U slučaju da nemaju ovu vizu, zrakoplovna kompanija im može onemogućiti povratak iz mjesta ljetovanja.

Pri ljetovanju u turističkom predjelu Sharm el Sheikh je uz određene uvjete za ovo područje moguće pridobiti besplatnu „Sinai only“ vizu.

Svaki putnik je sam odgovoran za reguliranje putnih dokumenata i njihovo važenje.

 

Važna napomena:

Za ovo putovanje važno je imati putovnicu koja je važeća još najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u Egipat.  

Nevažeće putne isprave ne obavezuju Azur tours d.o.o. te se primjenjuju Opći uvjeti putovanja organizatora. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH (www.mvp.hr).

Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. U slučaju kasnog dolaska zrakoplova (noću ili u ranim jutarnjim satima) gosti nemaju pravo na povrat jednog noćenja, pošto se broj noćenja ne mijenja. Za noćenje se smatra vrijeme od približno 11.00 do 11.00 sljedećeg dana (ovisno o kućnom redu). Treba uzeti u obzir da turistički aranžman započinje odlaskom zrakoplova i da u zrakoplovu svaki putnik u pravilu već dobije po jedan obrok. Isto važi i za rane odlaske iz hotela (npr. prije 8 sati ujutro) Red letenja na charter programima podložan je promjeni i u vrlo kratkom vremenu pred put. Putnici će dobiti točan raspored leta najkasnije 3 dana pred polazak.
Moguće je da red letenja na charter programima uslijed pojačanog naleta redovnih linija, a posebno u visokoj sezoni (6., 7., 8. mj.) bude nepovoljniji. Organizator putovanja na takav red letenja i promjene koje mogu nastati ne može utjecati. Posljedično tome moguće je da zbog nepovoljnijeg reda letenja nije moguće odmah ući u smještajne objekte na destinacijama.
Također prilikom povratnog leta i nepovoljnijeg reda letenja na odlasku s destinacije moguće je da gosti moraju napustiti svoje sobe u smještajnim objektima puno prije polaska zrakoplova.
U tom slučaju gosti se prilikom ulaska u smještajne objekte na dan dolaska i izlaske iz smještajnih objekata na dan odlaska moraju strogo držati kućnog reda koji propisuje svaka hotelska kuća. Prema međunarodnim pravilima gost je dužan napustiti hotelsku sobu do 12.00 sati. (Većina hotela ima poseban prostor za odlaganje prtljage i preodijevanje.)


Šifra aranžmana: 15

Naša preporuka