Ovo putovanje je isteklo. Za 6 sekundi preusmjerit ćemo vas na aktualnu ponudu putovanja.

Putovanje Doha

Putovanje zrakoplovom iz Zagreba

Datum putovanja: 03.10.-08.10.2019.2019.


1. dan, Zagreb – Doha

Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji QR216 (Qatar Airlines) u 09:45 sati. Obrok za vrijeme leta. Dolazak u Dohu u 16:15 sati. Po dolasku slijedi organizirani prijevoz prema hotelu i smještaj u sobe. U večernjim satima odlazak u šetnju gradom s voditeljem putovanja. Noćenje.

2. dan, Doha

Doručak. U poslijepodnevnim satima odlazak u poludnevni razgled Dohe, brzorastućeg i uzbudljivog grada kontrasta. Obilazak počinje odlaskom u muzej islamske umjetnosti, građevine posebno zanimljivog izgleda koja se nalazi na umjetno stvorenom otoku, nedaleko rive Corniche. U muzeju se čuva preko 800 umjetnina s ukupno tri kontinenta iz razdoblja od 7.-19.st. Nastavak panoramske vožnje kroz novi dio grada – otok The Pearl, marinu i šetnicu Porto Arabia. Posjet kulturološkom selu Katara i četvrti Zapadni Zaljev odakle se ujedno možete diviti starim utvrdama poput Barzan Tower i modernim neboderima kao što su Al Fardan Towers, zgrada parlamenta, itd. Razgled završava obilaskom tradicionalnog dijela Dohe gdje se nalaze soukovi sa začinima, tekstilom, zlatni souk Waqif Heritage i umjetničke galerije. Povratak u hotel i noćenje.

3. dan, Doha 

Doručak. Preporučujemo odlazak na fakultativni izlet u pustinju. U jutarnjim satima odlazak džipovima prema jugu Qatra. Nezaboravna vožnja po dinama nakon čega slijedi odlazak u beduinski kamp orijentalnog ambijenta koji se nalazi na obalama prekrasnih kristalno bijelih plaža. Po dolasku možete uživati u plivanju, igrama na plaži, vožnji na quadovima, daskanju na dinama, itd. Za to vrijeme će vam kuhari pripremiti ručak (roštilj). U poslijepodnevnim satima povratak u hotel. Noćenje.

4. dan, Doha

Doručak. u poslijepodnevnim satima, odjava iz hotela i odlazak u obilazak nacionalnog muzeja koji će službeno otvorenje imati 28.3.2019. Odlazak u Qatar Mall, veliki i glamurozni shopping centar u kojem se nalazi preko 400 trgovina uključujući luksuzne i svjetski poznate brendove, restorane, kafiće i mnoge razne sadržaje. Slobodno vrijeme za shopping i ručak. Odlazak prema souku Waqif u Al Wakri gdje možete prošetati lukom i poznatom šetnicom s pogledom na zaljev. Mogućnost doplate za večeru u lokalnom restoranu. Navečer organizirani transfer do zračne luke.

5. dan, Doha – Zagreb

Prijava na let QR215 i polijetanje zrakoplova u 02:00 sata. Dolazak u Zagreb predviđen je u 07:00 sati.

 

Cijena paket aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 6.740 kn 6.510 kn first minute*

Zrakoplovne pristojbe (2.150 kn) uključene su u cijenu aranžmana

Doplata za jednokrevetnu sobu: 990 kn

*First minute cijena važeća je do 60 dana do putovanja.

 

Cijena aranžmana uključuje:

Prijevoz zrakoplovom Zagreb – Doha – Zagreb, zrakoplovne pristojbe, 3 noćenja s doručkom u hotelu 4* u Dohi, povratni transfer zračna luka – hotel, ulaznice za razglede prema programu, uslugu voditelja putovanja i lokalnog vodiča, poludnevni razgled Dohe, organizaciju i pripremu putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje:

Fakultativne izlete, uslugu napojnice (20 usd – plaćanje na licu mjesta), putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

 

Fakultativni izleti (cijene po osobi):

Cjelodnevni izlet u pustinju                    690 kn

Doplata za večeru u lokalnom restoranu 290 kn
Cijena uključuje večeru i 1 sok/voda.
VIZA: Potrebna. Dobiva se besplatno po ulasku u zemlju u zračnoj luci.

Napomene:

 Hoteli se nalaze u navedenim gradovima ili u okolici gradova.
 Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.
 Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koja se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova.  Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ali se obvezuje da će program izvršiti u cjelosti. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.
 Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalja u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.
 Molimo da se o sigurnosti putovanja informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr
Važno: Putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju.

Minimalan broj putnika: 15


Šifra aranžmana: 03

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na sljedećem: linku

Naša preporuka