blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

Dostupnost

You will pay the property in the property's local currency. You can use this field for disclaimer text or anything else you want your clients know before booking.

Terme Jezerčica 3*

Hotel Terme Jezerčica u Donjoj Stubici nalazi se u srcu Hrvatskog zagorja, na samom izvoru prirodne ljekovite termalne vode. Udaljen svega četrdesetak kilometara od Zagreba predstavlja idealnu destinaciju za bijeg u prirodu, wellness opuštanje ili aktivan odmor.

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Relax paket do 31.08.2022. 

 Cijena paketa po osobi na bazi polupansiona: 

Tip sobe 2 noći, ned-pet 2 noći, pet-ned
Dvokrevetna soba 970 kn 1.120 kn
Jednokrevetna soba  1.270 kn 1.470 kn

Paket uključuje: smještaj u standard sobi na bazi polupansiona (bogati buffet doručak i buffet večera), neograničeno korištenje unutarnjih i vanjskih bazena s termalnom ljekovitom vodom – ovisno o sezoni (veliki plivački bazen, bazen s efektima, dječji bazen s toboganima, bazen za bebe, relaksacijski bazen, vanjski dječji i plivački bazeni s toboganima, besplatne ležaljke), 2 x 3 sata korištena SPA centra prva dva dana boravka (finska sauna, turska sauna, aroma finska sauna, whirlpool, infracrvena sauna), medicinska masaža (30 min), ogrtač u sobi do prve izmjene, termalna voda u sobi, neograničeno korištenje fitness centra / besplatna oprema za individualno nordijsko hodanje, besplatna šetnja labirintima za postizanje ravnoteže i energije u organizmu, besplatan Wi-Fi u  hotelu i na Vodenom parku, besplatan hotelski parking, vježbe u vodi pod vodstvom fizioterapeuta (2 x dnevno, pon-pet), 10 % popusta na sve masaže i usluge Wellness centra iz redovne ponude.

Paket vrijedi u period od 01.01.-31.08.2022.


SPA Time do 31.08.2022.

Cijena paketa po osobi na bazi polupansiona:   

Tip sobe 2 noći, ned-pet 2 noći, pet-ned
Dvokrevetna soba 840 kn 990 kn
Jednokrevetna soba  1.140 kn 1.290 kn

Paket uključuje: smještaj u standard sobi na bazi polupansiona ( bogati buffet doručak i buffet večera), neograničeno korištenje unutarnjih i vanjskih bazena s termalnom ljekovitom vodom- ovisno o sezoni (veliki plivački bazen, bazen s efektima, dječji bazen s toboganima, bazen za bebe, relaksacijski bazen, vanjski dječji i plivački bazeni s toboganima, besplatne ležaljke), neograničeno korištenje SPA centra prva dva dana boravka (finska sauna, turska sauna, aroma finska sauna, whirlpool, infracrvena sauna), termalna voda u sobi, neograničeno korištenje fitness centra / besplatna oprema za individualno nordijsko hodanje, besplatna šetnja labirintima za postizanje ravnoteže i energije u organizmu, besplatan Wi-Fi u hotelu i na Vodenom parku / besplatan hotelski parking, vježbe u vodi pod vodstvom fizioterapeuta (2 x dnevno, pon-pet), 20% popusta na sve masaže i usluge Wellness centra iz redovne ponude.

Paket vrijedi u period od 01.01.-31.08.2022.


Vital SPA do 31.08.2022.

 Cijena paketa po osobi na bazi polupansiona:    

Tip sobe 1 noć, ned-pet 1 noć, pet-ned
Dvokrevetna soba 590 kn 690 kn
Jednokrevetna soba 790 kn 890 kn

Paket uključuje: smještaj u standard sobi na bazi polupansiona ( bogati buffet doručak i buffet večera), neograničeno korištenje unutarnjih i vanjskih bazena s termalnom vodom- ovisno o sezoni (veliki plivački bazen, bazen s efektom umjetne kiše, dječji bazen s toboganima, bazen za bebe, relaksacijski bazen, vanjski dječji i plivački bazeni s toboganima, besplatne ležaljke), neograničeno korištenje fitness centra, neograničeno korištenje  SPA centra na dan dolaska + zdravi napitak, medicinska masaža (30 minuta), besplatna šetnja labirintima za postizanje ravnoteže i energije u organizmu, bBesplatna oprema za individualno nordijsko hodanje, besplatni Wi-Fi Internet u hotelu i na Vodenom parku / besplatan hotelski parking, vježbe u vodi pod vodstvom fizioterapeuta (2 x dnevno, pon-pet), 10% popusta na sve masaže i usluge Wellness centra.

Paket vrijedi u period od 01.01.-31.08.2022.


Mini SPA do 31.08.2022.

Cijena paketa po osobi na bazi polupansiona: 

Tip sobe 1 noć, ned-pet 1 noć, pet-ned
Dvokrevetna soba 499 kn 599 kn
Jednokrevetna soba 699 kn 799 kn

Paket uključuje: smještaj u standard sobi na bazi polupansiona (buffet doručak, buffet večera), neograničeno korištenje unutarnjih i vanjskih bazena s termalnom vodom (veliki plivački bazen, bazen s efektom umjetne kiše, dječji bazen s toboganima, bazen za bebe, relaksacijski bazen, vanjski dječji i plivački bazeni s toboganima, besplatne ležaljke), neograničeno korištenje fitness centra, zdravi napitak + neograničeno korištenje SPA centra na dan dolaska, besplatna šetnja labirintima za postizanje ravnoteže i energije u organizmu, besplatna oprema za individualno nordijsko hodanje, besplatni WI-FI Internet u hotelu i na Vodenom parku / Besplatan hotelski parking, vježbe u vodi pod vodstvom fizioterapeuta (2 x dnevno, pon-pet), 10% popusta na sve masaže i usluge Wellness centra.

Paket vrijedi u period od 01.01.-31.08.2022.


Zlatno doba – Paket za umirovljenike do 31.08.2022.

Cijena paketa po osobi u standard sobi na bazi punog pansiona: 

Tip sobe 2 puna pansiona 5 punih pansiona 7 punih pansiona
Dvokrevetna soba 840 kn 1.990 kn 2.695 kn
Jednokrevetna soba 1.140 kn 2.740 kn 3.745 kn

Paket uključuje: smještaj u standard sobi na bazi punog pansiona ( bogati buffet doručak, ručak i večera), neograničeno korištenje unutarnjih i vanjskih bazena s termalnom ljekovitom vodom- ovisno o sezoni (veliki plivački bazen, bazen s efektima, dječji bazen s toboganima, bazen za bebe, relaksacijski bazen, vanjski dječji i plivački bazeni s toboganima, besplatne ležaljke), neograničeno korištenje fitness centra, besplatna oprema za individualno nordijsko hodanje, termalna voda u sobi, besplatan Wi-Fi u  hotelu i na Vodenom parku / besplatan hotelski parking, besplatna šetnja labirintima za postizanje ravnoteže i energije u organizmu, vježbe u vodi pod vodstvom fizioterapeuta (2 x dnevno, pon-pet), 10% popusta na sve masaže i usluge Wellness centra.

Popusti i boravak djece:

  • Djeca s dvoje odraslih u sobi do 5 godina gratis, djeca od 5 do 12 godina 310 kn/41 €, a djeca od 12 do 18 godina 340 kn/45 € po danu – puni pansion.
  • Djeca s jednim roditeljem u sobi do 5 godina gratis (cijena jednokrevetne sobe), djeca od 5 do 12 godina 310 kn/41 €, a djeca od 12 do 18 godina 340 kn/45 € po danu – puni pansion.

Paket vrijedi u period od 01.01.-31.08.2022.


Moguće nadoplate:
Nadoplata za buffet puni pansion – 90 kn / 12 € po osobi dnevno
Nadoplata za buffet puni pansion djeca 5–16 godina  60 kn / 8 € po osobi dnevno
Dječji krevetić 50 kn / 7 € dnevno
Nadoplata za kućne ljubimce 100 kn / 13 € dnevno
Nadoplata za superior sobu 100 kn / 13 € po sobi dnevno
Najam ručnika za bazen 20 kn / 3 €
Najam ogrtača 30 kn / 4 €

Popusti i boravak djece (popusti vrijeme za paket Relax Time, Spa time, Vital Spa i Mini SPA):

  • Djeca s dvoje odraslih u sobi do 5 godina gratis, djeca od 5 do 12 godina 290 kn/39€, a djeca od 12 do 18 godina 320 kn/43 € po danu – polupansion.
  • Djeca s jednim roditeljem u sobi do 5 godina gratis (cijena jednokrevetne sobe, djeca od 5 do 12 godina 290 kn/39€, a djeca od 12 do 18 godina 320 kn/43 € po danu – polupansion.

Obavezna doplata u agenciji prilikom rezervacije:
– boravišna pristojba 10 kn / 1,40 € po osobi danu (odrasle osobe). Djeca 12-18 godina plaćaju 50% iznosa boravišne pristojbe, djeca do 12 g. ne plaćaju boravišnu pristojbu.
– osiguranje 2 kn / 0,30 € po osobi dnevno (plaćaju i djeca)


Opis hotela Terme Jezerčica 3*

Hotel nudi udoban smještaj u 47 soba, unutarnji i vanjski vodeni park s osam bazena, SPA zonu i suvremeno opremljen wellness centar.

Za sve posjetitelje hotelski restoran nudi tradicionalnu a la carte zagorsku kuhinju te dnevne pansionske obroke s buffet stola.

Standard soba dostupna je s velikim “queen” krevetom ili s dva odvojena ležaja širine 90 cm. U sobi je gostima na raspolaganju besplatni Wi-Fi Internet, tuš, TV s 30 programa te radni stol. Kupaonica je opremljena s tušem i sušilom za kosu. Sve sobe su opremljene klima uređajima.

Superior soba dostupna je s velikim “queen” krevetom ili s dva odvojena ležaja širine 90cm. Superior soba opremljena je s besplatnim bežičnim Internet pristupom, TV-om s 30 programa, radnim stolom, kupaonicom s kadom i sušilom za kosu, velikim balkonom i sofom koja se može koristiti kao dodatni ležaj. Sve sobe su opremljene klima uređajima.

Putnička agencija Azur Tours želi Vam ugodan boravak u hotelu Terme Jezerčica!

Sadržaji

Sadržaji sobe

Naša preporuka

Hotel Lovran 3* | Lovran Akcija First minute

Hotel Lovran 3* | Lovran

Već od 235 KN

Ljetovanje 2022. Smješten u centru Lovrana, hotel Lovran je idealno je mjesto za odmor.

Resort Fontana 2*/4* | Jelsa, Hvar | Akcija + 2 djece do 12 g. besplatno Akcija Naša preporuka

Resort Fontana 2*/4* | Jelsa, Hvar | Akcija + 2 djece do 12 g. besplatno

Već od 285 KN

AZUR SPECIAL PONUDA - najpovoljnije cijene smještaja na Jadranu + 2 djece do 12 g. besplatno! Ljetovanje 2022. Provedite nezaboravno …

Falkensteiner Club Funimation Borik 4* | Zadar Naša preporuka

Falkensteiner Club Funimation Borik 4* | Zadar

Sezona 2022. Club Funimation Borik je odličan izbor za obiteljski odmor, a poznat je i po izvrsnoj wellness usluzi.

Turističko naselje Jezera Village 2* | Murter Naša preporuka

Turističko naselje Jezera Village 2* | Murter

Već od 245 KN

Ljetovanje Jadran 2022. Klimatizirani apartmani