Egipat - krstarenje Nilom i Hurgada, iz Ljubljane

Pošalji upit

Više informacija na:
01/481 9805; 01/481 1389
ili kontakt e-mail

Cijena od: 4,439 kn


Ako ste već došli u Hurghadu, onda ste preblizu da biste ignorirali posjet monumentalnim spomenicima nekadašnjeg egipatskog carstva - Luxor, Karnak, Doilina kralljeva, uz trodnevno krstarnje rijekom Nil...sada sve to po super-povoljnim cijenama!

11

Datumi polaska:

25.06., 02.07., 23.07., 10.09., 23.09., 14.10.2014.

 

1.dan:  Ljubljana – Hurgada

Sastanak putnika u zračnoj luci u Ljubljani. Direktan let za Hurgadu. Nakon slijetanja slijede granične i vizne formalnosti te hotelski smještaj u blizini centra Hurghada-e. Obrok ovisno o vremenu dolaska.

2.dan: Hurgada (slobodan dan) - Giftun (fakultativno)

Nakon doručka, otkrivanje ljepote Crvenog mora u Hurgadi, nekad malog ribarskog naselja, danas turističkog mjesta. Opuštanje uz sunčanje i kupanje. Mogućnost fakultativnog izleta na otok Giftun gdje ćete brodom otkriti ljepotu najsjevernijeg tropskog mora, ukrašen šarenim podvodnim svijetom i koraljnim grebenima. Večera.

3.dan: Hurgada – Asuan - hram Philae - Velika brana

Doručak. U ranim jutarnjim satima krećemo prema Asuanu. Jedan od najslikovitijih egipatskih gradova u afričkom stilu. Put će nas voditi kroz stjenovitu pustinju, pokraj starog sela na Nilu, gdje možemo vidjeti život egipatskih seljaka. Slijedi ukrcavanje na brod 5 * i smještaj u kabine, posjet hramu Philae te plovidba fellucom i posjet Elephantine otoku i botaničkom vrtu. Ručak na brodu. Nakon ručka posjet Velikoj brani, zbog koje je nastalo gotovo 500 km dugo jezero Nasser. Večera i noćenje.

4.dan: Hram Kom Ombo – Edfu - Esna

Nakon doručka obilazak hrama Kom Ombo, posvećenom bogu Sobeku i bogu zaštite Horusu. Ručak na brodu i nastavak plovidbe prema hramu Edfu, drugom najvećem hramu u Egiptu. Ovdje imate priliku vidjeti zidne prikaze najranijih medicinskih instrumenata u svjetskoj povijesti i drevni egipatski kalendar. Ručak. Nastavak plovidbe prema Esni, prelazak preko riječne rampe, večera i noćenje.

5.dan: Luxor – zapadna i istočna obala

Nakon doručka slijedi obilazak zapadne obale - Doline kraljeva. Ovdje ćemo pogledati slike urezane u stijenu grobnica faraona Novog kraljevstva. Slijedi razgled hrama kraljice Hatšepsut i Memnonovih kolosa. Zaustavit ćemo se i kod radnje gdje još dan danas oblikuju sveti kamen alabaster. Ručak na brodu. Nakon ručka, posjet najvećem hramu Luxor te manufakturi papirusa gdje ćemo imati priliku vidjeti kako su drevni Egipćani proizvodili svoj papir. Večera i noćenje na brodu.

6.dan: Luxor - Hurgada

Nakon doručka iskrcaj s broda te razgled najvećeg hrama na svijetu - Karnak. Slijedi vožnja autobusom prema sjeveru do Hurgade. Smještaj u hotel ,večera i noćenje.

7.dan: Hurgada (slobodan dan) - Mega safari (fakultativno)

Nakon doručka, slobodno vrijeme za kupanje i opuštanje na plaži. Tokom dana preporučamo fakultativni izlet s jeepovima, koji će vas odvesti u pustinju kod nomadskih Beduina. Večera. Noćenje.

8.dan Hurgada - Ljubljana

Transfer do zračne luke te let za Ljubljanu.

 

Cijena aranžmana:

Krstarenje Nilom

 

25.06.

02.07., 23.07., 10.09., 23.09., 14.10.

dvokrevetna soba

4.439 kn

4.879 kn

1.dijete (2 - 12 god) sa 2 odrasla

3.779 kn

4.149 kn

2.dijete (2 - 12 god) sa 2 odrasla

4.219 kn

4.629 kn

1 dijete (2 - 12 god) sa 1 odraslim

4.219 kn

4.629 kn

jednokrevetna soba

5.769 kn

6.339 kn

Obavezna doplata: za zrakoplovne pristojbe – 799 kn

(putovnica mora vrijediti min. 6 mj. od datuma početka putovanja)

 

Cijena je bazirana na minimum 40 putnika i uključuje:

Povratnu zrakoplovnu kartu Ljubljana - Hurgada - Ljubljana, vizu za Egipat, 3 noćenja na brodu 5* na bazi all inclusive-a, 4 noćenja u hotelu 4* na bazi all inclusive-a, razgledavanje i ulaznice prema programu (Hram Karnak i Luxor, Dolina kraljeva, hram kraljice Hatshepsut, Memnonovi kolosa, Hram Edfu, Kom Ombo hram), sve transfere prema programu, usluge predstavnika / vodiča na hrvatskom, slovenskom ili engleskom, organizaciju putovanja i jamčevinu

Cijena ne uključuje:

zrakoplovne pristojbe 799 kn - doplata u agenciji, napojnice 40 $ (oko 30€) – obavezna nadoplata na destinaciji, osiguranje od otkaza, zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljage, obroke drugačije od navedenih, izlete, transfere i ostale usluge koje nisu navedene u programu

 

Informativna ponuda izleta (plaćanje na licu mjesta vodiču u valuti EUR):

Izlet na koraljni otok Giftun (poludnevni izlet s ručkom)

Doživite čudesan dan na izletu s brodom do koraljnog otoka Giftun, s lijepim plažama odličnim za uživanje na vrućem suncu i otkrivanju pod¬vodnog svijeta Crvenog mora. Ronjenje (na disalicu) je idealan izbor za upoznavanje koralja koji krase dno kristalno, tirkizno čistog Crvenog mora i egzotičnih vrsta ribica, koje će plivati među vama. Izlet započinje plovid¬bom iz marine. Po dolasku na otok Giftun slobodno vrijeme za sunčanje, kupanje i opuštanje na prekrasnoj bijeloj pješčanoj plaži. Slijedeće zaustavljanje je u blizini koraljnih grebena gdje je predviđe¬no snorklanje. Nakon toga očekuje vas ručak na brodu, pa plovidba do nove zone koraljnog mora za uživanje u snorklanju. Slijedi povratak u Hurgadu. Ovaj izlet garantira predivan dan pun uživanja u raju.

Informativna cijena: oko 300 kn

Mega safari (poludnevni izlet sa večerom)

Ako tražite avanturu, kulturu i zabavu, uz malo romantike, ovo je pravi izlet za vas! Uz jeep safari vožnju (4x4), vožnju quadova i jahanje deve ne¬preglednim prostranstvima pustinje, posjetit ćete beduinsko selo i do¬živjeti tradicionalnu gostoljubivost domaćina. Obilje dobre zabave i ro¬mantična atmosfera čekaju Vas uz roštilj večeru pod zvijezdama. Nakon ove nezaboravne avanture vaš odmor će vam još dugo ostati u sjećanju.

Informativna cijena: oko 300 kn

 

 

NAPOMENA: Organizator zadržava pravo izmjene redosljeda u izvođenju programa te pravo promijene dana i satnice polaska i to bez posebne odštete. Dan i mjesto ukrcaja na brod može se promijeniti, ali to ne utječe na sadržaj programa. Za izvedbu ovog programa potrebno je minimalno 40 prijavljenih putnika. Vodiči na hrvatkom, slovenskom ili engleskom, ovisno o broju prijavljenih. Putovnica mora vrijediti min. 6 mj. od datuma početka putovanja. Imati u vidu da je kategorizacija objekata (brodovi, hoteli) lokalna i da je u pravilu slabija od Europske. Neobavezni izleti biti će realizirani samo u slučaju da za njih bude dovoljno vremena i dovoljan broj prijavljenih putnika. Organizator putovanja ne odgovara za zakašnjenja zrakoplova niti za promijene u putovanju koje bi eventualno nastale zbog kašnjenja. Glavni organizator National Travel Services Egipat.

Pošalji upit

Više informacija na:
01/481 9805; 01/481 1389
ili kontakt e-mail


Stranica:
1234